کد خبر : 181200
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۰۱ - 11:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حتی تصور تهاجم نظامی به ایران سخت است

حتی تصور تهاجم نظامی به ایران سخت است

به گزارش مدارا، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه افتتاح مجتمع مهر ولایت ارتش در استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش داوطلب پذیرش سخت ترین مسئولیت‌ها بوده است، گفت: ارتش در حوزه پیشبرد دکترین رزمی مطابق با نبردهای آینده پیشگام است .

نیروی زمینی داوطلب سخت ترین مسوولیتهاسرلشکر باقری با اشاره به روند تاریخی شکل گیری انقلاب اسلامی و گذار از دوران دفاع مقدس گفت: ملتی که با انقلاب اسلامی خود را از یوغ استکبار و استعمار رهانید و با یک تهاجم ۸ ساله بزرگ مواجه شد که امکان داشت بخش‌های وسیعی از استان‌های غربی و جنوب غربی را مورد تصرف دشمنان قرار دهد.
سرلشکر باقری تاکید کرد : نیروهای مسلح و مردم عزیز ما در شرایط سخت تحریمی ، دفاع از داخل مرزها از جمله نزدیکی اهواز را به دفاع در کنار مرز ها و انجام عملیات‌های مستشاری و تلاش برای امنیت کشور در صدها و هزاران کیلومتر آن سوتر از مرزهای کشور ارتقا دادند.
سردار باقری گفت: امروز می توانیم با قاطعیت بگوییم که دشمنان ظالم و مستکبر ملت ایران حتی تصور تهاجم نظامی به کشور را به سختی می‌توانند در ذهن داشته باشند و این چیزی نیست که به آسانی به دست آمده باشد.
سردار باقری با اشاره به جنایات های استکبار جهانی و صهیونیست‌های کودک‌کش افزود : چنانچه دشمنان احساس ضعفی در ملت ما کنند، با وجود ارزش بی‌نظیر این سرزمین و منابع آن، نسبت به تجاوز قطعا درنگ نخواهند کرد. نیروهای مسلح به گونه ای عمل کرده‌اند که امنیت و آرامش را به کشور بازگردانند و ثبات و آرامش امروز در کشور ما در سطح منطقه و حتی در سطح جهان مثال‌زدنی است.
سرلشکر باقری درباره سرمایه گذاری در ایران گفت : هیچ سرمایه گذار داخلی یا خارجی نمی‌تواند ادعا کند که به دلیل وجود ناامنی یا ترس از تهاجم خارجی امکان سرمایه‌گذاری و فعالیت اقتصادی در کشور ایران را ندارد.
سرلشکر باقری همچنین برقراری امنیت در سیستان و بلوچستان را مرهون تلاشهای نیروهای مسلح و ارتش دانست و گفت در این میان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان نیروی محوری ارتش در این موضوع نقش اساسی و بی‌بدیلی داشته و دارد و امنیت در مرزها را با بهترین شرایط رسانده اند .
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: اولویت دادن به مناطق محروم و مرزی از جمله زیبایی‌های کار نیروی زمینی است؛ اینکه این اقدامات در شهرهای محروم و شهرهای مرزی انجام شده است قابل توجه و ارزشمند است.
سرلشکر باقری با قدردانی از خانواده بزرگ نیروهای مسلح از خانواده های ارتش به خصوص نیروی زمینی به خاطر تحمل مشکلات قدردانی و تشکر کرد .

اخبار مرتبط:
بهاروند: بارش ۴۹ میلیمتری اصفهان را از نرمال فراتر برد
بهاروند: بارش ۴۹ میلیمتری اصفهان را از نرمال فراتر برد

مدیرکل هواشناسی اصفهان از ثبت ۴۹ میلیمتر بارش در پهنه استان طی چند روز اخیر خبر داد و گفت: این میزان ۷ میلیمتر بیش از نرمال است و ۲۹ درصد از نیاز آبی سالانه را تأمین کرده است.

حاج رسولی‌ها:بلاتکلیفی طرح جامع، اداره اصفهان را پرهزینه کرده است
حاج رسولی‌ها:بلاتکلیفی طرح جامع، اداره اصفهان را پرهزینه کرده است

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان گفت: بلاتکلیفی طرح جامع، ریشه بسیاری از مشکلات شهر است و بی‌توجهی به مسیر قانونی آن، مدیریت شهری را با تصمیم‌های پرهزینه مواجه می‌کند.

شرکت گاز: واحد‌های مسکونی که اطلاعات مصرف گاز ندارند، خالی شناسایی می‌شوند
شرکت گاز: واحد‌های مسکونی که اطلاعات مصرف گاز ندارند، خالی شناسایی می‌شوند

­استان تهران با ۴۵۴ هزار و ۹۸۶ واحد مسکونی خالی، بیشترین تعداد واحد‌های مسکونی خالی از سکنه را در میان استان‌های کشور به خود اختصاص داده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است