فرصت ۲۴ ساعته وزارت اقتصاد به بانک ها برای اعطای وام بدون ضامن
به گزارش مدارا، در این نامه به موارد زیر تاکید شده است:
بخشنامه داخلی بانک، فرآیند و جزئیات اقدام شعب بر روی سایت بانک درج شود و به اطلاع عموم مشتریان برسد.
در صورت عدم رسیدگی از سوی بانک، مشتریان می توانند موارد را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات خود بانک و یا سامانه نظارت مردمی وزارت اقتصاد به آدرس bazresi.mefa.ir به اطلاع برسانند.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: این که سقوط بالگرد شهید رئیسی توسط دشمن صورت گرفته است، هیچوقت نه رد شده و نه تأیید شده است. مردم عزیز ما دقت کنند؛ چرا که هر روز ما با یک فناوری و دستاوردهای سایبری مواجه میشویم که روز قبل از آن بیاطلاع بودیم.
سفیر سابق ایران در انگلیس گفت: پس از برجام متوجه شدیم که در منطقه نیز بسیاری از موقعیتها را از دست دادهایم. سوریه به کلی از دست رفت، لبنان تضعیف شد و وضعیت فلسطین نیز به همین صورت پیش رفت. در سمتی دیگر روسیه خودش را از مسئله سوریه کنار کشید و اکنون ما با اروپا مواجه هستیم. به نوعی میتوان گفت که قربانی حرفهای روسیه شدهایم.