کد خبر : 180428
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ - 12:49
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ابتلای ۳۰ نماینده مجلس به کرونا

ابتلای ۳۰ نماینده مجلس به کرونا

به گزارش مدارا، «غلامرضا مرحبا» روز یکشنبه در حاشیه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با اعلام این خبر گفت: تست کرونا ۳۰ نفر از نمایندگان به سویه جدید کرونا (اُمیکرون) مثبت شده است و در همین باره تشدید شیوه‌نامه‌های بهداشتی احساس می‌شود.

همچنین در جریان برگزاری جلسه علنی امروز نیز «علی نیکزاد» نایب رییس مجلس که ریاست صحن علنی مجلس را بر عهده داشت، خطاب به نمایندگان گفت: امکان تست کرونا برای نمایندگان فراهم شده و نمایندگان می‌توانند از ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه امروز برای تست کرونا مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، در روزهای اخیر تعداد با شیوع سویه اُمیکرون شمار مبتلایان و افراد بستری براثر ابتلا به کرونا در کشور افزایش یافته بطوریکه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم اعلام کرده است که پیک ششم کرونا وارد کشور شده و استفاده صحیح از ماسک، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و تزریق واکسن به ویژه دُز سوم ضروری است.

پیش از این علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس از ابتلای قطعی ۱۰ نماینده مجلس به کرونا خبر داده بود.

به گفته سلیمی، در صورتی که تعداد نمایندگانی که تست کرونای آنها مثبت است افزایش یابد، احتمال تغییر در نحوه برگزاری جلسات علنی مجلس وجود دارد. 

اخبار مرتبط:
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید

دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی ایران در واکنش به خبرها درباره ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران، خواستار تشکیل یک «تیم تحقیق حرفه‌ای» شد.

تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد
تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد

تسنیم می گوید اسنادی به دست این خبرگزاری رسیده که راز تخلفات آقای ح.خ، مدعی طب سنتی که با تأسیس دانشگاه جعلی از جوانان کلاهبرداری چند هزار دلاری کرده است را فاش می‌کند. بنابر اطلاعات واصله، حکم جلب سیار این متهم نیز صادر شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید رادیو دارو بود
رئیس سازمان انرژی اتمی: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید رادیو دارو بود

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه سوخت صفحه ای بود. این کارخانه متعلق به تهران و ویژه تولید رادیو دارو است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است