کد خبر : 180326
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۶ - 14:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جریمه های کرونایی بر می گردد

جریمه های کرونایی بر می گردد

به گزارش مدارا،سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا در پاسخ به این سوال که وضعیت تردد به شهرهای کرونایی با توجه به قرار گرفتن ۹ شهر در وضعیت قرمز و نارنجی چه می‌شود؛ اظهار کرد: تردد خودروهای شخصی پلاک غیر بومی «از» و «به» شهرهای قرمز و نارنجی با داشتن تاییدیه تزریق واکسن در سامانه و در وضعیت «قرنطینه بیماری نبودن» فرد امکان پذیر است.

وی افزود: در این مرحله برای تردد خودروهای شخصی پلاک غیربومی «از» و «به» شهرهای زرد و آبی صرفاً با تایید در وضعیت بیماری قرار نداشتن در سامانه امکانپذیر است.

جانشین پلیس راهور ناجا بیان کرد: اعمال جریمه خودروهای شخصی «از» و «به» شهرهای قرمز و نارنجی بدون تاییدیه واکسن و یا نداشتن پی سی آر مثبت در هر ۲۴ ساعت مبلغ ۱ میلیون تومان خواهد بود.

وی گفت: در تردد خودروهای شخصی به شهرهای زرد بدون داشتن پی سی آر منفی(در وضعیت قرنطینه و بیماری نبودن) مبلغ ۵۰۰ هزار تومان در هر ۲۴ ساعت جریمه اعمال خواهد شد.

سردار حسینی تصریح کرد: تردد حمل و نقل عمومی برون شهری با استفاده از اتوبوس، قطار، هواپیما و وسایل نقلیه دریایی با داشتن تاییدیه تزریق واکسن در سامانه و در وضعیت قرنطینه بیماری نبودن امکان پذیر است.

وی خاطر نشان کرد: تردد درون شهری خودروهای شخصی نیز به صورتی امکان پذیر است که مالکین آنها در وضعیت بیماری قرار نداشته باشند.

اخبار مرتبط:
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه در بازار امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۴ را در جداول زیر ببینید.

نماینده مجلس: مَردم منتظر اعدام روحانی هستند
نماینده مجلس: مَردم منتظر اعدام روحانی هستند

کامران غضنفری، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس درباره موضع‌گیری‌های اخیر حسن روحانی و محمدجواد ظریف، گفت: در مجلس یازدهم ۸ پرونده علیه حسن روحانی به قوه قضاییه ارسال شد روحانی هنوز پاسخ شکایت مربوط به سرقت ۴۸ تخته فرش را نداده است از قوه قضاییه درخواست می کنیم به اظهارات اخیر حسن روحانی رسیدگی و پرونده های وی را تعیین تکلیف کند.

جزئیاتی از سفر کاروان استقلال به اردن؛ ۳ آبی‌پوش در تهران ماندنی شدند
جزئیاتی از سفر کاروان استقلال به اردن؛ ۳ آبی‌پوش در تهران ماندنی شدند

تیم فوتبال استقلال در ادامه رقابت‌های لیگ قهرمانان ۲ آسیا، دوشنبه آینده عازم اردن خواهد شد تا در چارچوب هفته چهارم مرحله گروهی به مصاف تیم الوحدات اردن برود. بر اساس آخرین هماهنگی‌ها، مجوز لازم برای انجام پرواز چارتر کاروان استقلال صادر شده و آبی‌ها با پروازی اختصاصی راهی امان پایتخت اردن می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است