کد خبر : 180318
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۶ - 12:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جنتی از رئیسی تشکر کرد

جنتی از رئیسی تشکر کرد

به گزارش مدارا، آیت الله احمد جنتی در سخنانی در جلسه شورای نگهبان با اشاره به سیل اخیر در برخی مناطق جنوبی کشور افزود: متاسفانه این سیل خساراتی را به مناطق مسکونی و اموال مردم عزیزمان وارد کرده و موجب گرفتاری مردم شده است.

دبیر شورای نگهبان ادامه داد: مسئولان موظف هستند که به این مناطق به خوبی رسیدگی کرده و مشکلات مردم را زودتر برطرف کنند.

آیت الله جنتی تصریح کرد: سفر رئیس جمهور به مناطق سیل زده نیز که چند ساعت بعد از بازگشت از سفر مهم روسیه صورت گرفت بسیار اقدامی به جا بود و این اقدام که در واقع یک الگوی فعالیت جهادی بود، قابل تحسین است.

وی با بیان اینکه مسئولان مربوط به بلایای طبیعی موظف هستند همیشه آماده باشند تا اگر گرفتاری و مشکلی برای مردم پیش آمد، سریعا دست به کار شده و رفع مشکل کنند. در بلایای طبیعی نباید مردم دچار مشکلاتی از جمله خوراک و پوشاک باشند و این وظیفه مسئولان است که سریع تر مشکلات معیشتی مردم مناطق سیل‌زده را برطرف کنند که الحمدلله اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است.

دبیر شورای نگهبان اضافه کرد: با توجه به سیلی که الان در مناطق جنوبی کشور آمده، نباید اجازه بدهیم کسی در این فصل سرما بی سر پناه بماند و باید سریع‌تر خانه‌هایی که تخریب شده‌اند، ساخته شوند و زندگی عادی مردم در آن مناطق جریان یابد.

آیت الله جنتی تاکید کرد: از بهترین عبادات، خدمت به خلق خداست و حضور رئیس جمهور و مسئولان در مناطق سیل زده از مصادیق این خدمت است و مردم هم انصافا خدمت گزاران صادق خود را دوست دارند و با آنها همراه هستند.

اخبار مرتبط:
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا پنجشنبه به استان اصفهان سفر می‌کند.

دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند
دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: دانشگاه اگر در زمانه خود نقش‌آفرین نباشد، در تاریخ فقط نامی از آن باقی می‌ماند و امروز بیش از هر زمان دیگری، دانشگاه‌ها باید در متن حل مسائل و طراحی آینده باشند.

بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود
بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود

رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: بارش برف در مناطق کوهستانی غربی و جنوب‌غربی کاشان پیش بینی می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است