کد خبر : 180317
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۶ - 12:03
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دولت از انتقاد سازنده استقبال می کند

دولت از انتقاد سازنده استقبال می کند

به گزارش مدارا، سید ابراهیم رئیسی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد اهمیت توجه به «جهاد تبیین»، گفت: دشمنان و بدخواهان ملت ایران تلاش زیادی انجام می‌دهند تا اقدامات مثبت و چشم اندازهای روشن را در اذهان عمومی منفی جلوه دهند که در مقابل اینگونه فعالیت‌های سوء وظیفه این است که مسئولین و مدیران اقداماتی که باعث تقویت امید و امیدآفرینی در جامعه می‌شود را افزایش داده و آنها را به مردم اعلام کنند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تشریح فعالیت‌های دولت در حوزه‌های مختلف، اقدامی ارزشمند بوده و موجب امید آفرینی و نشاط در جامعه می شود، خاطرنشان کرد: ترجمان ۲۲ بهمن امید آفرینی است و روزی است که در آن ملت‌ها فهمیدند که می‌توانند تاریخ ساز باشند.

رئیسی افزود: همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی موظف هستند در حوزه فعالیت خود آنچه انجام داده‌اند را به شیوه‌های مناسب برای افکار عمومی اعلام کنند.

رئیسی با تاکید بر اینکه دولت از انتقاد سازنده استقبال کرده و آنرا برای اصلاح امور مناسب و مفید می‌داند، اظهار داشت: بر این باور هستیم که نقد می‌تواند دولت را از آسیب مصون سازد.

رئیس جمهور در ادامه توجه به مدیریت پسماند را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: امروز شهرهای زیادی از مشکل پسماند رنج می‌برند و ضرورت دارد برنامه‌ریزی دقیق و مشخصی برای سامان بخشیدن به این موضوع انجام شود.

آیت الله رئیسی گفت: دولت موظف است از حقوق مصرف کننده و تولید کننده دفاع کند و در این زمینه مسئولیت دارد اجازه ندهد عده‌ای با سوداگری قمیت‌ها را افزایش داده و ‌مردم را تحت فشار قرار دهند لذا حتی یکساعت کوتاهی هم در این زمینه جایز نیست.

اخبار مرتبط:
کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده
کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان گفت: پیش‌بینی فعلی با توجه به اینکه نهاده‌ها به‌تدریج وارد بازار می‌شود و کشش بازار برای مرغ زنده کاهش یافته و عرضه نسبت به تقاضا بیشتر شده این است که در روزهای آینده با کاهش قیمت مرغ مواجه خواهیم شد.

دوغ و گوشفیل سنتی اصفهان ثبت ملی می‌شود
دوغ و گوشفیل سنتی اصفهان ثبت ملی می‌شود

رئیس مجمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان از آغاز فرایند ثبت «دوغ و گوشفیل سنتی اصفهان» به عنوان میراث ناملموس ملی خبر داد.

کرم زاده: حضور اصفهان در نمایشگاه فیتور ۲۰۲۶ اسپانیا قطعی شد
کرم زاده: حضور اصفهان در نمایشگاه فیتور ۲۰۲۶ اسپانیا قطعی شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان از حضور پنج آژانس مسافرتی اصفهان در نمایشگاه فیتور ۲۰۲۶ اسپانیا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است