کد خبر : 180257
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۴ - 21:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وکیل نجفی اظهارات خدائیان را تکذیب کرد

وکیل نجفی اظهارات خدائیان را تکذیب کرد

به گزارش مدارا، نوشا میرجعفری در خصوص آخرین وضعیت پرونده برومند نجفی محیط‌بان کرمانشاهی به خبرگزاری کار ایران گفت: دو جلسه صلح و ساز بنا بود در خصوص پرونده موکلم آقای برومند نجفی برگزار شود که یک جلسه آن روز گذشته ( یکشنبه ۳ بهمن) برگزار شد و جلسه دیگر قرار است روز سه‌شنبه ۵ بهمن برگزار شود.

این وکیل دادگستری ادامه داد: مقدمات جلسات صلح و سازش توسط آقایان توسلی‌زاده و رنجبر فراهم شده و از معتمدان منطقه دعوت شده است تا مقدمات را فراهم کنند. 

وی درباره این‌که گفته می‌شود تیراندازی در محیط غیرحفاظت شده از سوی محیط‌بان کرمانشاهی صورت گرفته است، گفت: بارها درباره این مسئله صحبت شده است، طبق نقشه‌هایی که ما از اداره محیط زیست کرمانشاه دریافت کردیم، حادثه دقیقا در منطقه حفاظت شده بیستون و در داخل منطقه اتفاق افتاده است.

وکیل برومند نجفی خاطرنشان کرد: متاسفانه کارشناسی که آن زمان صورت گرفته است، توسط فردی بوده که ایشان کارشناس سلاح و مهمات صورت گرفته است و صلاحیت اظهارنظر در این مورد را نداشتند و ما بارها درباره آن چیزی که در پرونده منعکس شده ایراد گرفته‌ایم اما همچنان مطرح می‌شود این حادثه در منطقه حفاظت شده صورت گرفته است که این‌گونه نبوده است.

گفتنی است پیشتر «ذبیح الله خدائیان» در نشست خبری خود با رسانه ها درباره ماجرای تیراندازی «برومند نجفی»اعلام کرده بود که قتل در محیطی صورت گرفته که منطقه حفاظت شده نبوده و حسب اظهارات ایشان در منطقه مسکونی این کار صورت گرفته است و آن اشخاصی که به طرف آن‌ها تیراندازی شده مسلح نبودند و سلاحی در اختیار آن‌ها نبوده است.
سخنگوی قوه قضاییه همچنین اضافه کرده بود: جان ماموران محیط بانان در خطر نبوده و حمله‌ای نسبت به آن‌ها صورت نگرفته است.

اخبار مرتبط:
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج سامانه ناپایدار بارش‌زا از اصفهان و احتمال روند صعودی شاخص آلودگی هوا در مناطق مرکزی استان طی ۷۲ ساعت پیش رو خبرداد.

سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید
سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به جهش سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری به ۷۶ درصد در سه‌ماهه اخیر اصفهان از تصویب یک برنامه جامع ایمنی در شورای راهبری خبر داد.

جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت
جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت

استاندار اصفهان گفت:روز جمعه آخرین مهلت کارگروه‌های تخصصی است تا راهکارهای عملیاتی کنترل قیمت ۱۰کالای اساسی وخدمات پرمصرف را ارائه کنند و روندتنظیم بازار استان وارد مرحله اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است