کد خبر : 180249
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۴ - 15:07
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۷۶۹۱ ابتلا و ۲۱ فوتی جدید کرونا در کشور

۷۶۹۱ ابتلا و ۲۱ فوتی جدید کرونا در کشور

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز ۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۶۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۷۷ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۵۸ هزار و ۱۸۱ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۲۵۱ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۸۲ هزار و ۷۵۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

یک هزار و ۲۲۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۴ میلیون و ۱۳۸ هزار و ۱۲۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، یک شهرستان در وضعیت نارنجی، ۴۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۴۰۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. 

اخبار مرتبط:
تکلیف تعطیلی تهران برای پنجشنبه‌ها مشخص شد
تکلیف تعطیلی تهران برای پنجشنبه‌ها مشخص شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، از موافقت استاندار تهران با اجرای طرح دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستانهای استان در روزهای پنجشنبه خبر داد.

آمنه سادات ذبیح‌پور با یک لقب نامتعارف خبرساز شد
آمنه سادات ذبیح‌پور با یک لقب نامتعارف خبرساز شد

واکنش آمنه سادات ذبیح‌پور، خبرنگار صداوسیما به ماجرای سیم کارت و کارت سوخت‌های سفید خبرساز شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است