کد خبر : 180233
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۴ - 10:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ورود سامانه بارشی به کشور

ورود سامانه بارشی به کشور

به گزارش مدارا، صاق ضیاییان اظهارکرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی سه روز آینده در غالب نقاط کشور جوی پایدار و در شهرهای صنعتی افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: از بعدازظهر چهارشنبه (۶ بهمن ماه) با ورود سامانه بارشی در نواحی شمال غرب، غرب، سواحل غربی دریای خزر، ارتفاعات زاگرس و البرز مرکزی به‌تدریج افزایش ابر و بارش پراکنده باران و برف و وزش باد انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه گفت: پنجشنبه (۷ بهمن ماه) گستره و شدت سامانه بارشی افزایش می‌یابد و علاوه بر نواحی ذکر شده در بخش‌هایی از جنوب غرب استان‌های ساحلی دریای خزر و خراسان شمالی، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس، ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز بارش باران و برف و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان جمعه (۸ بهمن ماه) در سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز، نواحی شمال شرق و با شدت کمتر در شمال غرب کشور بارش ادامه دارد.

وی با بیان اینکه چهارشنبه (۶ بهمن‌ماه) در بخش‌هایی از غرب و جنوب غرب وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک انتظار می‌رود، اظهارکرد: این شرایط پنج شنبه (۷ بهمن ماه) در نواحی مرکز، شرق و شمال شرق و جمعه در شرق، جنوب شرق و دامنه های جنوبی البرز پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: از امروز تا پنجشنبه (۴ تا ۷ بهمن ماه) در شمال غرب کشور ماندگاری هوای سرد و در سایر نقاط کشور روند تدریجی افزایش دما انتظار می‌رود. پنجشنبه (۷ بهمن‌ماه) مجدد با نفوذ توده هوای سرد در نواحی غرب و جنوب غرب و جمعه در نیمه شمالی کشور کاهش ۴ تا ۶ درجه‌ای دما پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان دریای خزر طی روزهای پنجشنبه و جمعه (۷ و ۸ بهمن‌ماه) مواج و توفانی خواهد بود. پنجشنبه نیمه غربی خلیج فارس و جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۵ بهمن‌ ماه) صاف و غبارآلود با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه ‌(۶ بهمن ماه) کمی‌ابری و غبارآلود، در بعداز ظهر نیمه ابری و اوایل شب بارش پراکنده و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای  ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۴ و ۵  بهمن ماه) بندرعباس  با دمای ۲۲ و ۲۳  درجه سانتیگراد گرم‌ترین و تبریز و ارومیه با  دمای صفر درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

اخبار مرتبط:
مذاکرات ژنو؛ اختلافات ایران و آمریکا ممکن است فردا کم شود؟
مذاکرات ژنو؛ اختلافات ایران و آمریکا ممکن است فردا کم شود؟

دکتر راز زیمت مدیر برنامه ایران و محور شیعه در مؤسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی (INSS) گفت: از آنجا که ایران از ژوئن به بعد اورانیوم غنی نکرده، تا حدی امکان انعطاف وجود دارد. گزارش‌هایی در ایران منتشر شده که نشان می‌دهد ایرانی‌ها ممکن است حاضر باشند غنی‌سازی را برای چند سال به‌طور موقت متوقف کنند و در مقابل، آمریکایی‌ها حق ایران برای غنی‌سازی را به رسمیت بشناسند و شاید بعد از چند سال غنی‌سازی از سر گرفته شود. با این حال، مشخص نیست که آیا این کافی است یا خیر.

امید روانخواه از تیم امید برکنار شد
امید روانخواه از تیم امید برکنار شد

از فدراسیون فوتبال خبر می‌رسد که مسئولان در حال رایزنی برای انتخاب جایگزین امید روانخواه در تیم امید هستند.

نبویان، نماینده مجلس: ترامپ خودش ناو دوم را همراهی کند تا مانند فرعون غرق شود
نبویان، نماینده مجلس: ترامپ خودش ناو دوم را همراهی کند تا مانند فرعون غرق شود

سیدمحمود نبویان حرکت ناو دوم آمریکا به سمت سواحل ایران را در راستای «ترساندن مردم» ارزیابی به ترامپ پیشنهاد کرد که شخصاً این ناو را همراهی کند تا مانند فرعون در دریا غرق شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است