کد خبر : 180215
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ - 22:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جنگل حرا آلوده شد

جنگل حرا آلوده شد

به گزارش مدارا،مدیرکل محیط‌زیست استان هرمزگان گفت:با هماهنگی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان پاکسازی لکه های نفتی در حال انجام است. دلیل شکستگی خط لوله سیلابی است که با وسعتی زیاد در منطقه جاری شده است.  
 
همچنین معاون فنی محیط‌زیست استان هرمزگان افزود: بررسی رسوب مستند‌سازی خواهد شد، اما در بازدید تالاب خورخوران آلودگی با میعانات گازی تا شعاع ۵ کیلومتری قابل مشاهده بود.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود

استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیین‌کننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیست‌محیطی قرار گرفته است

امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد
امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.

سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست
سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست

نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت:مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه درهمه دولت‌ها است؛ قرار بود اول تونل سوم کوهرنگ و بهشت‌آباد اجرا شود و بعد بارگذاری، اما برعکس اتفاق افتاد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است