کد خبر : 180212
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ - 22:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تکذیب خبر توافق موقت ایران

تکذیب خبر توافق موقت ایران

به گزارش مدارا،این منبع مطلع روز شنبه گفت: این گزارش تائید نمی‌شود. توافق موقت هیچ وقت در دستور کار ایران نبوده و ایران فقط یک توافق قابل اتکا و پایدار را می‌پذیرد.

شبکه خبری ان.بی.سی امروز در گزارشی ادعایی به نقل از چند مقام آمریکایی عنوان کرد که مسکو، با اطلاع آمریکا، به ایران پیشنهاد داده که با توافق موقت هسته‌ای، در برابر اعمال برخی محدودیت‌های هسته‌ای، از لغو پاره‌ای از تحریم‌ها بهره‌مند شود.

این شبکه به نقل از دو مقام دولت جو بایدن، یک مقام در کنگره آمریکا، یک مقام سابق دولت آمریکا و چهار نفر دیگر که ادعا کرده‌اند از موضوع اطلاع داشته‌اند این خبر را منتشر کرده است.

براساس این گزارش، منابع ان.بی.سی به این شبکه گفته‌اند آمریکا از پیشنهاد روسیه به ایران مطلع بوده اما یک مقام ارشد دولت جو بایدن گفته است "تدابیر موقتی" موضوع بحث‌های جدی نیستند.

این مقام آمریکایی گفته است "ما نمی‌توانیم درباره گفتگوهایی که میان روسیه و ایران گذشته صحبت کنیم اما در این مرحله معتقدیم چنین تمهید موقتی موضوع بحث‌های جدی نیست."

پیشتر سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه هم گفته بود که جمهوری اسلامی ایران، «بر اساس پیش نویس‌هایی که درباره رفع تحریم‌ها و اقدامات جبرانی به طرف‌های مقابل داده‌ایم مذاکره می‌کنیم و اساسا چیزی به نام توافق گام به گام یا موقت مطرح نیست.»

دور هشتم مذاکرات رفع تحریم‌ها از ششم دی ۱۴۰۰ آغاز شده و مذاکره‌کنندگان سرگرم تبدیل ایده‌ها به کلمات و جملات هستند. راستی آزمایی لغو تحریم‌ها و ارائه تضمین‌هایی که ایران بر آن تاکید دارد، دو موضوع مهم در روند مذاکرات وین است. گفت‌وگوها به اذعان هیات‌های مذاکره کننده پیشرفت‌هایی کرده و رسیدن به یک توافق خوب به تصمیمات خاص سیاسی واشنگتن درباره مسائل باقی‌مانده و رفع تحریم‌ها، بستگی دارد

اخبار مرتبط:
ازدواج و فرزندآوری پرستاران در ایران ممنوع شد!
ازدواج و فرزندآوری پرستاران در ایران ممنوع شد!

رئیس کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اقدام بیمارستان های خصوصی برای گرفتن تعهد عدم ازدواج و فرزندآوری پرستاران خانم را یک رفتار غیرقانونی دانست.

محمد بنا: آقای پزشکیان! به داد مَردم برس!
محمد بنا: آقای پزشکیان! به داد مَردم برس!

سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی به حمایت از امیر قلعه نویی پرداخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است