کد خبر : 180210
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ - 22:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کرونا هند را از گردونه بازی ها خارج کرد

کرونا هند را از گردونه بازی ها خارج کرد

به گزارش مدارا، تیم‌های ملی هند و چین تایپه که از هم‌گروه های ایران هستند، قرار بود یکشنبه، سوم بهمن از ساعت  ۱۷ و ۳۰ دقیقه مقابل هم به میدان بروند اما این مسابقه لغو شد.

دلیل لغو این دیدار ابتلای چند بازیکن تیم هند به کرونا است که این تیم نتوانست ۱۳ بازیکن مورد نیاز برای تقابل با چین تایپه را در خدمت داشته باشد.  

طبق ماده ۴.۱ AFC در دوره کرونا و ماده ۶ قوانین مسابقات، هند باید از دور رقابت‌ها کنار گذاشته شود چون اگر تیمی به هر دلیلی حتی کرونا در مسابقه‌ای شرکت نکند، از دور مسابقات کنار گذاشته می‌شود. مگر در شرایط فوری که تشخیص  آن بر عهده کمیته زنان AFC است. اگر این کمیته تشخیص بدهد این موضوع فوری و مهم است و می‌توانند تاریخی برای برگزاری بازی هند و چین تایپه در نظر بگیرند، بدون اینکه به زمان بندی کل مسابقات لطمه وارد شود، می‌توانند به هند این شانس را بدهند که به مسابقات برگردد، در غیر این صورت از جدول کنار گذاشته می‌شود و امتیازاتش در رده‌بندی لحاظ نخواهد شد.

پیش از آنکه تست تعداد زیادی از بازیکنان هند مثبت اعلام شود، این تیم در اولین دیدار برابر ایران قرار گرفت و بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید. ایران در این مسابقه هم یک امتیاز تاریخی کسب کرد اما با کنار گذاشته شدن هند و حذف نتایج این تیم از مسابقات، یک امتیاز ایران نیز حذف خواهد شد.

اخبار مرتبط:
کیهان: دشمن در حال اجرای برهنگی و تن نمایی زنان و دختران کشورمان است
کیهان: دشمن در حال اجرای برهنگی و تن نمایی زنان و دختران کشورمان است

روزنامه کیهان نوشت: متاسفانه شاهد انفعال و وادادگی عجیب بسیاری از مسئولان در رده‌های بالای اجرائی و نظارتی و کم‌توجهی آنها به وظایف قانونی، بی‌برنامگی عجیب دستگاه‌های تبلیغی و فرهنگی کشور و به نوعی با کمال تأسف عادی‌انگاری در بین مسئولان و نهادهای فرهنگی در این خصوص هستیم. در حالی که جبهه مقابل با همه توان در حال پیاده‌کردن سناریوی کشف حجاب و برهنگی و تن‌نمایی زنان و دختران غفلت‌زده در کشورمان است و بسیاری از آقایان راه مقابله را تنها کار فرهنگی و فرهنگ‌سازی می‌دانند.

پژمان جمشیدی هنوز آزاد نشده است/ قرار بازداشت به «وثیقه» تبدیل شد
پژمان جمشیدی هنوز آزاد نشده است/ قرار بازداشت به «وثیقه» تبدیل شد

وکیل پژمان جمشیدی از صدور قرار وثیقه برای این بازیگر خبر داد.

حسین شریعتمداری: برخورد با دلالان و صرافان را به فرشته‌های زمینی یعنی بسیجیان سپرده شود
حسین شریعتمداری: برخورد با دلالان و صرافان را به فرشته‌های زمینی یعنی بسیجیان سپرده شود

حسین شریعتمداری: برخورد قاطعانه با دلالان و برخی از صرافان متخلف و مصادره دلارهای بادآورده کاری است کارستان که باید به فرشته‌های زمینی یعنی بسیجیان سپرده شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است