کد خبر : 180184
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ - 12:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

معروف به فنر باغچه می رود

معروف به فنر باغچه می رود

به گزارش مدارا، رسانه‌های ترکیه‌ای به‌نقل از سایت ایتالیایی «volleynews.it» گزارش دادند؛ باشگاه فنرباغچه ترکیه که صاحب یکی از قوی‌ترین تیم‌های لیگ والیبال ترکیه است با سعید معروف، پاسور سرشناس ایرانی به توافق رسیده است. طبق این گزارش؛ معروف ۳۷ساله تا پایان فصل جاری در عضویت زرد و لاجوردی‌پوشان استانبول خواهد بود.

پاسور پیشین تیم ملی والیبال ایران که سه فصل اخیر در تیم بیجینگ بایک موتور چین عضویت داشته، پیش از این برای تیم‌های اِما ویلاس سیه‌نا، پیکان تهران، شهرداری ارومیه و زنیت کازان بازی کرده است.

سیدمحمد موسوی برای تیم فنرباغچه ترکیه بازی می‌کند.

اخبار مرتبط:
چرا خرافات، طلسم و دعانویسی در جامعه اینقدر رواج یافته است؟
چرا خرافات، طلسم و دعانویسی در جامعه اینقدر رواج یافته است؟

حجت‌الاسلام علوی طهرانی که در ۲۹سال گذشته امام جماعت یک مسجد مهم در تهران بوده است، اخیراً گفته است: زمانی ۹۰درصد پرسش‌های مردم اعتقادی بود، ولی امروز از صد سوال، صد و ده سوال! راجع به طلسم و خرافات است؛ به تعبیر او «این فاجعه است».

تیراندازی مرگبار به یکی از معتمدین ایرانشهر
تیراندازی مرگبار به یکی از معتمدین ایرانشهر

شامگاه چهارشنبه یکی از معتمدین روستای «چاه جمال» ایرانشهر هدف تیراندازی افراد ناشناس مسلح قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

کیهان: ۱.۵میلیون افغانی رفته‌اند پس چرا نان سنگک ارزان نشد؟
کیهان: ۱.۵میلیون افغانی رفته‌اند پس چرا نان سنگک ارزان نشد؟

قیمت برخی اقلام و کالاهای ضروری مردم به ویژه نان به عنوان قوت غالب اکثریت جامعه از شهریور سال گذشته تاکنون رشد سرسام‌آوری داشته است.تا آنجا که نان سنگک معمولی با آرد دولتی از ۵ هزار تومان در شهریور ۱۴۰۳ امروز به ۱۵ هزار تومان رسیده است و به تعبیری رشد ۳۰۰ درصدی را داشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است