کد خبر : 180135
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ - 09:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مهدی چمران در بیمارستان بستری شد

مهدی چمران در بیمارستان بستری شد

به گزارش مدارا،  مهدی چمران ضمن اشاره به بستری شدنش در بیمارستان اظهار کرد: از روز پنج شنبه هفته گذشته برای سیر فرایند درمانی خود در بیمارستان بستری شده‌ام.

وی درباره دلیل بستری شدنش در بیمارستان گفت: چند ماه پیش به دلیل بیماری مدتی  را در بیمارستان بستری شدم که با توجه به فشردگی کار در شورای شهر تهران، سیر درمانم نیمه تمام ماند که پزشکان تأکید بر اتمام فرایند درمانم داشتند که به همین دلیل از روز پنج شنبه در بیمارستان بستری شدم.

چمران با اشاره به اینکه امروز تحت عمل آنژیوگرافی قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: بنا به نظر پزشکان پس از انجام این عمل مدتی هم باید استراحت کنم و ان‌شاالله پس از سیر درمان و اتمام آن مجدداً در خدمت مردم تهران خواهم بود.

رئیس شورای شهر تهران ضمن رد هرگونه سکته قلبی و مغزی، تأکید کرد: با توجه به مدت زمان استراحتم، این هفته در صحن شورای شهر تهران حاضر نمی‌شوم و ان‌شاالله هفته بعد مجددا‌ً فعالیت خود را آغاز خواهم کرد.

اخبار مرتبط:
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان

عضو شورای شهر اصفهان از وضعیت بحرانی آب و آلودگی هوا در اصفهان گلایه کرد و گفت: اگر مشکلات در سطح استان حل نمی شود پیگیری ملی انجام شود.

نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود
نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود

رئیس شورای شهر اصفهان گفت: در شرایطی که کشور بیش از هر زمان نیازمند آرامش و همدلی است، طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود و حاشیه‌سازی مسئولان تنها جامعه را نگران میکند.

فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره هواشناسی اصفهان نسبت به ورود سامانه بارشی و فعالیت متناوب آن در مناطقی از استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است