کد خبر : 180133
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ - 09:07
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

گرد و غبار شدید بم را به تعطیلی کشید

گرد و غبار شدید بم را به تعطیلی کشید

به گزارش مدارا، هادی شهسوار پور اظهارداشت: شاخص آلودگی هوا امروز در بم وضعیت بسیار خطرناکی دارد و به همین دلیل و طبق تصمیم کارگروه شهرستانی همه مراکز دولتی و اداری به جز مراکز امدادی، درمانی و انتظامی که خدمات ضروری به مردم ارائه می‌دهند تعطیل می‌باشد.

وی همچنین از تعطیلی مدارس و پیگیری آموزش در فضای مجازی خبر داد و گفت: همه مقاطع تحصیلی در مناطق مختلف شهرستان امروز حضور فیزیکی در مدارس ندارند.

فرماندار بم از مردم خواست در خانه‌ها بمانند و کمترین میزان فعالیت فیزیکی داشته باشند و در این زمینه به گروه‌های خطر از جمله کودکان، بیماران قبلی و تنفسی و سالمندان هشدار داد.

وی شاخص آلودگی شهر بم را ۵۰۰ و بسیار خطرناک عنوان کرد و ادامه داد: گرد و غبار و طوفان شدید که از دیروز در شرق کرمان آغاز شده همچنان ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
۱۸۸ گلوگاه ترافیکی در محلات اصفهان طی چهار سال رفع شد
۱۸۸ گلوگاه ترافیکی در محلات اصفهان طی چهار سال رفع شد

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: طی چهار سال گذشته ۱۸۸ گلوگاه ترافیکی در محلات شهر شناسایی و رفع شد.

دپوی ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری قاچاق در اصفهان کشف شد
دپوی ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری قاچاق در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و کشف یک انبار بزرگ لوازم اداری قاچاق در این شهر خبر داد.

افزایش ۱۱۸ درصدی بارندگی در اصفهان؛ تنش‌آبی برطرف نشده است
افزایش ۱۱۸ درصدی بارندگی در اصفهان؛ تنش‌آبی برطرف نشده است

معاون پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به افزایش ۱۱۸ درصدی میانگین بارندگی استان در سال جاری، گفت: بارش‌ها در بهار ۱۴۰۵ در حد نرمال و طبیعی منطقه خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است