کد خبر : 180115
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ - 00:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

افزایش نرخ تورم به بالای ۴۰ درصد

افزایش نرخ تورم به بالای ۴۰ درصد

به گزارش مدارا، گزارش مرکز آمار ایران نشان می دهد که نرخ تورم سالانه دی ماه ۱۴۰۰ برای خانوارهای کشور به ۴۲,۴ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، یک درصد کاهش نشان می‌دهد.

افزایش تورم  نقطه‌ای 

منظور از نرخ تورم نقطه‌ای، درصد تغییر عدد شاخص قیمت، نسبت به ماه مشابه سال قبل است،  نرخ تورم نقطه‌ای در دی ماه ۱۴۰۰ به عدد ۳۵,۹ درصد رسیده است؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ۳۵.۹ درصد بیشتر از دی ۱۳۹۹ برای خرید یک  «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کرده­اند.

تورم نقطه‌ به نقطه در دی ماه در مقایسه با ماه قبل ۰,۷ درصد افزایش یافته است.

افزایش نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور

نرخ تورم ماهانه دی ۱۴۰۰ به ۲,۴ درصد رسیده که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل، ۰.۷ درصد افزایش داشته است.

تورم ماهانه برای گروه‌های عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات» و «کالاهای غیرخوراکی و خدمات» به ترتیب ۱.۷ درصد و ۲.۷ درصد بوده است.

اخبار مرتبط:
آزادی‌خواه، نماینده مجلس: مشکلات معیشتی مردم نیازمند مقابله جدی با رانت و فساد است
آزادی‌خواه، نماینده مجلس: مشکلات معیشتی مردم نیازمند مقابله جدی با رانت و فساد است

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از نحوه توزیع یارانه‌ها، قاچاق گسترده سوخت و بی‌عدالتی در مصرف منابع، گفت که حل مشکلات معیشتی مردم نیازمند مدیریت دقیق، اجرای کامل برنامه هفتم توسعه و مقابله جدی با رانت و فساد است.

آزادی ۱۹ نفر از دستگیرشدگان مراسم مرحوم علی‌کردی
آزادی ۱۹ نفر از دستگیرشدگان مراسم مرحوم علی‌کردی

دادستان عمومی و انقلاب مشهد با اشاره به ناآرامی‌های ایجادشده در مراسم ترحیم مرحوم علی‌کردی، گفت: ۵۰ نفر بازداشت شده بودند؛ برخی از این افراد دستگیر شده سابقه‌ای نداشتند و تحت تاثیر احساسات و هیجان دست به این اقدامات زده بودند و تاکنون ۱۹ نفر از افراد دستگیرشده آزاد شدند.

نماینده مجلس: در وزارت کشاورزی انتصابات رفاقتی است/ مقاومت قالیباف برای مطرح نکردن استیضاح‌ها تمام شده
نماینده مجلس: در وزارت کشاورزی انتصابات رفاقتی است/ مقاومت قالیباف برای مطرح نکردن استیضاح‌ها تمام شده

علی‌اصغر نخعی‌راد، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با تأکید بر این که وقتی دولت خودش حاضر به ترمیم کابینه نیست، هیچ راهی جز استیضاح تعدادی از وزرا برای مجلس باقی نمی‌ماند، گفت: دولت کنونی تبدیل به یک دولت بی‌سر شده است و نمی‌تواند مدیریت منسجمی را بر کشور اعمال کند./ در برخی وزارتخانه‌ها شاهد آن بوده‌ایم که افراد صرفاً به دلیل ارتباطات سیاسی و جناحی خودشان، پست‌های کلیدی گرفته‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است