کد خبر : 180114
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۱ - 11:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مراجعه خانوادگی به گرمخانه های تهران

مراجعه خانوادگی به گرمخانه های تهران

به گزارش مدارا، سپیده علیزاده، مدیر موسسه کاهش آسیب نور سپید هدایت:

این روزها خوابگاه سایر آسیب‌ها غیر از اعتیاد هم تکمیل شده است، در حالی‌که قبل‌تر بیشتر مراجعین ما زن‌های معتاد بودند.

در این مدت خانواده‌های زیادی داشتیم که بی‌سرپناه شده‌اند، خانواده‌هایی که معتاد نیستند اما بی‌سرپناه شده‌اند و آسیب‌های جدی‌ای را دارند تجربه می‌کنند، دلیل بی‌سرپناه شدن آن‌ها در اغلب موارد فقر مالی و موارد مرتبط با فقر مانند بیکاری است.

مشکل اساسی این است که ما هیچ مرکز نگهداری برای خانواده‌ها نداریم، در نتیجه خانواده‌هایی که در منطقه شوش به ما مراجعه می‌کنند مجبور هستیم زن و فرزدنش را تازه اگر دختر یا پسر کم سن و سال باشد در مرکز زنان پارک شوش نگهداری کنیم و مرد خانواده را به مرکز آقایان معرفی کنیم.

اگر این خانواده یک پسر شانزده تا هفده ساله داشته باشند نه ما می‌توانیم در مرکز زنان او را پذیرش کنیم و نه او می‌تواند در مرکز مردان پذیرش شود چراکه سن‌ پسر کمتر از ۱۸ سال است.

وقتی خانوده را به بهزیستی معرفی می‌کنیم آن‌ها می‌گویند که مادر و دختر بچه را با هم پذیرش می‌کنیم اما مادر و پسر بچه باید از یکدیگر جدا شوند.

تعداد خانواده‌هایی که با این مشکل مواجه شده‌اند نه آنقدر کم است که بگوییم نیستند نه آنقدر زیاد است که بگوییم شایع شده‌اند.

اخبار مرتبط:
بهاروند: بارش ۴۹ میلیمتری اصفهان را از نرمال فراتر برد
بهاروند: بارش ۴۹ میلیمتری اصفهان را از نرمال فراتر برد

مدیرکل هواشناسی اصفهان از ثبت ۴۹ میلیمتر بارش در پهنه استان طی چند روز اخیر خبر داد و گفت: این میزان ۷ میلیمتر بیش از نرمال است و ۲۹ درصد از نیاز آبی سالانه را تأمین کرده است.

حاج رسولی‌ها:بلاتکلیفی طرح جامع، اداره اصفهان را پرهزینه کرده است
حاج رسولی‌ها:بلاتکلیفی طرح جامع، اداره اصفهان را پرهزینه کرده است

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان گفت: بلاتکلیفی طرح جامع، ریشه بسیاری از مشکلات شهر است و بی‌توجهی به مسیر قانونی آن، مدیریت شهری را با تصمیم‌های پرهزینه مواجه می‌کند.

شرکت گاز: واحد‌های مسکونی که اطلاعات مصرف گاز ندارند، خالی شناسایی می‌شوند
شرکت گاز: واحد‌های مسکونی که اطلاعات مصرف گاز ندارند، خالی شناسایی می‌شوند

­استان تهران با ۴۵۴ هزار و ۹۸۶ واحد مسکونی خالی، بیشترین تعداد واحد‌های مسکونی خالی از سکنه را در میان استان‌های کشور به خود اختصاص داده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است