کد خبر : 180111
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۱ - 11:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آیت الله نوری همدانی: کار حرام در بانک ها معمول شده است

آیت الله نوری همدانی: کار حرام در بانک ها معمول شده است

به گزارش مدارا، علی صالح‌آبادی رئیس بانک مرکزی پیش از ظهر امروز با حضور در دفتر آیت الله نوری همدانی از مراجع تقلید شیعه در قم با وی دیدار کرد.

نوری همدانی در این دیدار با تاکید بر ضرورت بانکداری بدون ربا گفت: نگاه اسلام به مسائل اقتصادی بر حول محور تولید و اشتغال می‌باشد، تقویت بنیه اقتصادی و خودکفایی کشور تنها در سایه رشد و شکوفایی صنعت، تجارت و کشاورزی ممکن است و از این رو لازم است به این موضوعات توجه ویژه‌ای داشته باشید.

مرجع تقلید شیعیان با انتقاد از گرفتن دیر کرد از سوی بانک ها افزود: قرآن دو گناه را بسیار نکوهش فرموده، نخست پذیرش ذلت و قبول سلطه استکبار و دوم ربا؛ چرا که بر اثر این دو گناه کرامت انسان‌ها از بین می‌رود و سبب ایجاد فقر در جامعه می‌گردد از این رو در تدوین قوانین بانکی باید دستورات و موازین اسلامی به دقت مورد توجه قرار بگیرد.

وی در ادامه با اشاره به دیدارهای قبلی با مسئولین بانکی کشور ، اضافه کرد: یکی از مشکلات بزرگ امروز بانک‌ها این است که در اسلام پول گرفتن برای تأخیر ادای قرض، حرام است ولی متأسفانه این مشکل در بانک‌ها معمول است؛ در حالی که نباید چنین باشد و بارها گفته‌ایم که دیرکرد نوعی ربا بوده و حرام است، بنده تا ریشه کنی ربا در این کشور برای تذکر دادن در هر زمانی مصمم هستم و به رؤسای قبلی بانک مرکزی هم گفته‌ام.

نوری همدانی یکی از مهم‌ترین وظایف بانک‌ها را رونق بخشی به صنعت و تولید دانسته و خاطر نشان کرد: مشی اول بانک‌ها سپردن سرمایه به دست افراد با تجربه و متعهدی باشد که با ایجاد زمینه‌های تولید، کارآفرینی و اشتغال‌زایی بوجود بیاورند تا هم وضعیت معیشت مردم بهتر شود و هم سبب رشد اقتصادی کشور گردد.

وی در ادامه به بیان مشکلات اقتصادی موجود در جامعه پرداخت و با انتقاد از کاهش ارزش پول ملی کشور خاطرنشان کرد: امروز باید تدابیری اندیشیده شود تا بتوانیم این خلأ را جبران کنیم؛ ارزش پول ملی ما در مقایسه با بسیاری از کشورهای پایین است، ما باید اشکالات موجود در این زمینه را رفع کنیم.

اخبار مرتبط:
ذخیره خون اصفهان به نصف استاندارد رسید؛ نیاز فوری به همه گروه‌های خونی
ذخیره خون اصفهان به نصف استاندارد رسید؛ نیاز فوری به همه گروه‌های خونی

مدیرکل انتقال خون اصفهان از کمبود ذخایر خونی در استان اصفهان و نیاز فوری به تمام گروه‌های خونی، به‌ویژه O مثبت و منفی و A مثبت خبر داد.

بارش‌های کمتر از یک میلیمتر در غرب اصفهان ثبت شد
بارش‌های کمتر از یک میلیمتر در غرب اصفهان ثبت شد

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: میانگین بارش نخستین سامانه بارشی پاییز امسال در ایستگاه‌های مناطق غرب استان کمتر از یک میلیمتر ثبت شده است.

ماینرهای قاچاق ۱۰ میلیاردی در اصفهان کشف شد
ماینرهای قاچاق ۱۰ میلیاردی در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از کشف ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال از یک منزل خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است