کد خبر : 180104
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۳۰ - 22:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دیپلماسی ایران در حال شکل گیری است

دیپلماسی ایران در حال شکل گیری است

به گزارش مدارا، محسن بهاروند در صفحه اینستاگرام خود نوشت: امروزه دیپلماسی دیگر پنهانکاری، ابهام و مغلق (پیچیده و مبهم) گویی نیست. در دنیای امروز شفافیت و بیان مواضع بر اساس یک استراتژی عملگرایانه، ایستادگی بر مواضع مبتنی بر منطق و قانون به نحوی که بتواند افکار عمومی را نیز قانع کند و قابلیت پیش بینی روند حرکت یک کشور را نسبت به روش های سنتی داشته باشد کارآیی بیشتری دارد.

وی ادامه داد: مهم نیست که چقدر مواضع محکم یا منعطف باشد، بلکه مهم‌تر این است که طرف‌های مقابل بتوانند جریان کلی برخورد با موضوع فیمابین را روشن درک کرده و آینده را پیش بینی کنند. چنین دیپلماسی اگر از حمایت قدرت ملی یک کشور نیز برخوردار باشد موفق‌تر خواهد بود. با اتخاذ چنین روشی نمی‌تواند همه جهان را راضی نگه داشت، در عین حال راه همزیستی مسالمت آمیز با حفظ اصول خود را نیز فرا گرفت. به این دلیل معتقدم دیپلماسی ایران در حال شکل گیری است.

اخبار مرتبط:
انتقاد تند زیدآبادی از مسئولان؛ مملکت حکم یک شهر و صد کلانتر را پیدا کرده
انتقاد تند زیدآبادی از مسئولان؛ مملکت حکم یک شهر و صد کلانتر را پیدا کرده

زیدآبادی نوشت: هنوز جرأت نکرده‌اند حتی قانون مجرمانه بودن استفاده از دیش ماهواره را پس از چند دهه از منسوخ شدن عملی آن لغو کنند! کلاً جرأت تصمیم‌گیری درست و اجرای آن در این کشور از بین رفته است!

حراج شمش طلا فردا سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت برگزار می‌شود
حراج شمش طلا فردا سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت برگزار می‌شود

یکصد و هشتمین جلسه حراج شمش طلا روز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

نتانیاهو اختلاف با ترامپ را تکذیب کرد: هر چند روز یکبار با هم صحبت می‌کنیم و با یکدیگر توافق داریم
نتانیاهو اختلاف با ترامپ را تکذیب کرد: هر چند روز یکبار با هم صحبت می‌کنیم و با یکدیگر توافق داریم

نخست وزیر اسرائیل در واکنش به گزارش رسانه‌ها درباره اختلافش با رئیس جمهور آمریکا گفت که وی هر چند روز یکبار با ترامپ صحبت کرده و هر دو با یکدیگر توافق دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است