کد خبر : 180079
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۳۰ - 00:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دست رد مرکل به پیشنهاد دبیر کل سازمان ملل

دست رد مرکل به پیشنهاد دبیر کل سازمان ملل

به گزارش مدارا از خبرگزاری رویترز، آنگلا مرکل، صدر اعظم سابق آلمان که ۶۷ سال دارد بر اساس اعلام دفترش، در تماس با آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل  از او به خاطر طرح پیشنهاد شغلی در سازمان ملل تشکر کرد اما این پیشنهاد را رد کرد.

رسانه‌های آلمان گزارش کردند، گوترش به مرکل پیشنهاد ریاست یک کمیته مشورتی سطح بالای متمرکز بر اموال عمومی جهانی در سازمان ملل را که به عنوان یکی از پروژه های انحصاری او در قالب اصلاحات ارائه شده، مطرح ساخته است.

تمرکز این کمیته بر مسائلی نظیر لایه اوزون، واکسنها و زباله‌های فضایی بوده است.

مرکل که یک محافظه کار است، از زمان واگذاری کردن صدر اعظمی آلمان به اولاف شولتز سوسیال دموکرات خارج از توجه سیاسی قرار داشته است.

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است