کد خبر : 180066
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ - 14:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فوت ۱۹ هموطن بر اثر ابتلا به کرونا

فوت ۱۹ هموطن بر اثر ابتلا به کرونا

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز ۲۹ دی ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴ هزار و ۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۳۰ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۳۱ هزار و ۹۰۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۱۳۲ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۷۱ هزار و ۲۱۷ نفر از بیماران بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

یک هزار و ۲۷۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۳ میلیون و ۶۸۰ هزار و ۸۲۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

اخبار مرتبط:
نصب ۴۰۰۰ پرچم و المان‌ معنوی در اصفهان
نصب ۴۰۰۰ پرچم و المان‌ معنوی در اصفهان

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان از اقدامات گسترده این سازمان برای تزئین و آذین‌بندی شهر در ایام محرم خبر داد و گفت: بیش از ۲۰۰۰ پرچم عمودی و ۳۰۰ پلاکارد با شعار «ما ملت امام حسینیم» در سطح شهر نصب شده است.

برنامه‌ریزی تقویت گردشگری مذهبی اصفهان؛ تخفیف ۵۰درصدی هتل‌ها ابلاغ شد
برنامه‌ریزی تقویت گردشگری مذهبی اصفهان؛ تخفیف ۵۰درصدی هتل‌ها ابلاغ شد

دستیار ویژه استاندار اصفهان در گردشگری گفت: برنامه‌ریزی برای تقویت گردشگری مذهبی اصفهان در دستور کار است و برای این امر تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها برای گردشگران محرم مصوب شد.

بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است