کد خبر : 180039
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ - 03:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عاملان اصلی نزاع مسلحانه دستگیر شدند

عاملان اصلی نزاع مسلحانه دستگیر شدند

به گزارش مدارا، سرهنگ علی مسعودجو در بیان جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی اجرای حکم اعدام شخصی به هویت معلوم در زندان مرکزی یاسوج در روز گذشته که سال های قبل یک نفر را در شهرستان کهگیلویه به قتل رسانده بود، پس از مراسم خاکسپاری فرد اعدام شده، وابستگان ایشان به منازل اولیاء دم فرد مقتول حمله ور شدند.

مسعود جو با اشاره به اینکه در جریان این نزاع یک نفر از منازعین مورد اصابت گلوله قرار گرفته و جان خود را از دست داد، تصریح کرد: بلافاصله ماموران حاضر در صحنه ۳ نفر از عاملان نزاع و متهمان اصلی قتل را شناسایی و دستگیر و ۳ قبضه اسلحه گرم از آنها کشف و ضبط نمودند.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان کهگیلویه خاطرنشان کرد: با حضور مقتدرانه پلیس و دستگاه توانمند قضائی امنیت در منطقه برقرار است و موضوع در حال بررسی می باشد و پلیس با کسانی که بخواهند نظم و امنیت عمومی جامعه را به مخاطره بیاندازند برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید

دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی ایران در واکنش به خبرها درباره ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران، خواستار تشکیل یک «تیم تحقیق حرفه‌ای» شد.

تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد
تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد

تسنیم می گوید اسنادی به دست این خبرگزاری رسیده که راز تخلفات آقای ح.خ، مدعی طب سنتی که با تأسیس دانشگاه جعلی از جوانان کلاهبرداری چند هزار دلاری کرده است را فاش می‌کند. بنابر اطلاعات واصله، حکم جلب سیار این متهم نیز صادر شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید رادیو دارو بود
رئیس سازمان انرژی اتمی: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید رادیو دارو بود

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه سوخت صفحه ای بود. این کارخانه متعلق به تهران و ویژه تولید رادیو دارو است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است