کد خبر : 180013
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ - 11:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۷ میلیون نفر هنوز هیچ نوع واکسنی تزریق نکرده اند

۷ میلیون نفر هنوز هیچ نوع واکسنی تزریق نکرده اند

به گزارش مدارا، پیام طبرسی درباره وضعیت کرونا در کشور، گفت: اکنون روند کلی بیماری در مرگ‌ومیر و بستری رو به کاهش است؛ ولی با توجه به سویه امیکرون این خطر وجود دارد که تا حدود ۳ هفته آینده افزایشی در موارد داشته باشیم. این روند در دنیا اتفاق افتاده است و برای ما هم دور از انتظار نیست. ما از کل دنیا مستثنی نیستیم،‌ یک افزایشی در موارد خواهیم داشت اما چیزی که مهم است این است که این افزایش تبدیل به پیک و یا معضل بهداشتی نشود.

او با تاکید بر این که ارائه اطلاعات تکمیلی پیرامون مسائلی مانند پیش‌بینی وقوع پیک ششم کرونا تنها باید از سوی سخنگوی ستاد ملی مدیریت کرونا مطرح شود، بیان کرد: در همین زمینه برای بازگشت محدودیت‌ها، بازگشایی حضوری مدارس و دانشگاه‌ها و… خود ستاد ملی باید توصیه‌هایی انجام دهد و رسما اعلام کند.

طبرسی درباره روند واکسیناسیون کرونا در کشور، اظهار کرد: حدود ۶۰ میلیون نفر دز یک و ۵۳ میلیون نفر دز دوم را تزریق کردند. متاسفانه  حدود ۷ میلیون نفر هیچ نوع واکسنی تزریق نکرده‌اند که چون این گروه هیچ ایمنی ندارند، ممکن است به سویه دلتا هم مبتلا شوند و شاید یکی از علل طولانی شدن گردش دلتا در کشور همین افراد واکسن نزده باشند. اکنون هم خطر امیکرون و هم خطر دلتا وجود دارد و کسانی که واکسینه نشده‌اند خطر اصلی برای حمله هر دو سویه کرونا هستند.

وی درباره احتمال تصمیم‌گیری کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا برای تزریق دز چهارم واکسن، بیان کرد: هنوز اظهار نظر در این زمینه زود است چون فعلا حدود ۱۲ میلیون نفر دز سوم واکسن را تزریق کرده‌اند از طرفی باید اطلاعات در این زمینه تکمیل شود تا درصورت نیاز اقدامات بعدی صورت گیرد.

او درباره وضعیت مراجعات بیمارستانی کرونا نیز گفت: مراجعات سرپایی به بیمارستان مسیح دانشوری که بیمارستان مرجع است نسبت به دو تا سه هفته قبل حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است؛ اما بستری و مرگ و میر زیاد نشده است.

وی با اشاره به اینکه عمده افرادی که به سویه امیکرون مبتلا می‌شوند، علائم خفیف‌تری دارند، اظهار کرد: اما نمی‌توان دچار ساده انگاری شد زیرا در بسیاری از کشورهای دیگر با گذر زمان شرایط فرق کرده است، مثلا در آمریکا شیوع سویه امیکرون سبب افزایش ۴۰ درصدی مرگ و میر و افزایش ۳۳ درصدی موارد بستری شده است و این بیانگر این است که باید با احتیاط به این سویه و بیماری‌زایی آن بنگریم. همین بیماری خفیف ممکن است در افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند تبدیل به یک بیماری شدید شود.

او با بیان اینکه افتراق موارد کرونای امیکرون و آنفلوآنزا تنها با انجام تست مقدور است، ادامه داد: از روی علائم نمی‌توان تعیین کرد شخص به کرونای امیکرون یا آنفلوآنزا مبتلا شده است. توصیه ما این است که کسانی که سرماخوردگی خفیف دارند خود را ۴ تا ۵ روز قرنطینه کنند و ۲۴ ساعت پس از قطع شدن تب اگر علائم بهبود یافت از قرنطینه خارج شوند. کسانی که علائم‌شان ادامه‌دار است و یا کسانی که با یک فرد مبتلا در ارتباط بودند باید حتما تست بدهند.

اخبار مرتبط:
قالیباف: آزمایش موفقیت آمیز پرتاب موشک‌های دقیق و موثر با برد بیش از طول خلیج فارس بسیار مسرت بخش بود
قالیباف: آزمایش موفقیت آمیز پرتاب موشک‌های دقیق و موثر با برد بیش از طول خلیج فارس بسیار مسرت بخش بود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ادعاهای بی‌پایه و اساسی که مجدداً در بیانیه‌ اخیر شورای همکاری خلیج فارس در خصوص جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی مطرح شده است را به شدت و با قاطعیت محکوم می‌کنیم.توصیه‌ ما به همسایگان این است که اراده‌ ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود و جزایر ایرانی خلیج فارس که پاره‌ تن ایران هستند را آزمایش نکنند.

واکنش منطقه آزاد کیش به حواشی اخیر: کلیه امور اجرایی ماراتن کیش با حضور و نظارت نیروهای انتظامی، امنیتی، حراست و اعضای شورای تأمین برگزار شد / زمان رقابت بانوان ۵ صبح تعیین شده بود / از شرکت کنندگان برای پایبندی صریح و الزام‌آور به حجاب تعهد کتبی گرفته شده بود
واکنش منطقه آزاد کیش به حواشی اخیر: کلیه امور اجرایی ماراتن کیش با حضور و نظارت نیروهای انتظامی، امنیتی، حراست و اعضای شورای تأمین برگزار شد / زمان رقابت بانوان ۵ صبح تعیین شده بود / از شرکت کنندگان برای پایبندی صریح و الزام‌آور به حجاب تعهد کتبی گرفته شده بود

روابط‌عمومی شرکت عمران، آب و خدمات کیش اعلام کرد: ماراتن بزرگ کیش با مشارکت و همراهی تمامی نهادهای اجرایی، خدماتی و انتظامی جزیره، در نهایت نظم، آمادگی و هماهنگی برگزار شد و هیچ‌گونه مورد خاص یا حاشیه‌ای در روند برگزاری این رویداد گزارش نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است