کد خبر : 179988
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۷ - 21:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مشاهده یوزپلنگ ایرانی در یزد پس از ۶ سال

مشاهده یوزپلنگ ایرانی در یزد پس از ۶ سال

به گزارش مدارا، نیره پورملائی, سرپرست اداره کل محیط زیست استان یزد, در رابطه با مشاهده "هومینو" گفت: در تاریخ ۱۰/۲۶/ ۱۴۰۰ محیط‌بانان علی خواجه و عباس دادگر در حین گشت و پایش پناهگاه حیات وحش آریز شهرستان بافق، متوجه حضور یک فرد یوزپلنگ آسیایی شده و موفق به ثبت تصویر از این گونه شدند.

وی افزود: پس از اینکه بررسی تصاویر توسط کارشناسان حوزه حیات وحش اداره کل محیط زیست استان و متخصصین مربوطه و از طریق کلیدهای شناسایی موجود انجام شد، مشخص شد که این یوزپلنگ قبلاً ثبت شده و نام آن "هومینو" و جنسیت آن نر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد اظهار کرد: این یوز نخستین بار در سال ۱۳۹۲ در نزدیکی رودخانه هومینو واقع در پناهگاه حیات وحش دره انجیر مشاهده شده بود و به همین دلیل، نام "هومینو" برای آن انتخاب شد. آخرین بار حضور این یوزپلنگ نر در شهریور سال ۱۳۹۴ در پناهگاه حیات وحش دره انجیر مشاهده شده بود و از آن تاریخ تاکنون تصویر و یا مستندی از این فرد ثبت نشده بود.

 

یوزپلنگ ایرانی

پورملائی خاطرنشان کرد: به منظور پایش جمعیت یوزپلنگ آسیایی و اطلاع از آخرین وضعیت آن در استان یزد، مطالعه‌ای در این خصوص توسط کارشناسان در حال انجام است.

اخبار مرتبط:
اصفهان به آزمایشگاه اقتصاد نو بدل می‌شود
اصفهان به آزمایشگاه اقتصاد نو بدل می‌شود

استاندار اصفهان گفت: اصفهان در سال ۲۰۲۵ پایتخت گردشگری آسیا خواهد شد و می‌تواند با اقتصاد سبز، هوشمند و خلاق، مسیر سرمایه‌گذاری صفرکربن و کم‌مصرف آب را در کشور رهبری کند.

هشدار پلیس راه اصفهان درباره افزایش ترافیک مدارس حاشیه راه‌ها
هشدار پلیس راه اصفهان درباره افزایش ترافیک مدارس حاشیه راه‌ها

رئیس پلیس راه استان اصفهان نسبت به افزایش ترافیک مدارس حاشیه راه‌ها با آغاز سال تحصیلی هشدار داد.

پوستر سی و هفتمین جشنواره کودک رونمایی شد
پوستر سی و هفتمین جشنواره کودک رونمایی شد

رونمایی از پوستر سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان صبح چهارشنبه در کاخ موزه چهلستون با حضور هنرمندان برگزار شد

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است