کد خبر : 179949
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۷ - 07:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کمک صلیب سرخ به سیل زدگان جنوب

کمک صلیب سرخ به سیل زدگان جنوب

به گزارش مدارا از جمعیت هلال احمر؛ حسن اسفندیار مدیرکل عملیات بین‌المللی و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال احمر با اعلام این خبر گفت: صندوق پاسخگویی اضطراری(DREF) با درخواست فوری جمعیت‌های ملی برای کمک به آسیب‌دیدگان از سوانح و بلایا پس از بررسی و بر اساس سابقه و تعامل سازنده آن جمعیت با فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر، کمک‌هایی را به طور سریع پرداخت می‌کند و اکنون این صندوق پذیرفته‌ است ۵۰۰ هزار فرانک سوئیس را برای کمک به ۱۳ هزار و ۷۵۰ نفر از سیل‌زدگان در اختیار جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قرار دهد.

وی افزود: این کمک‌ها صرفا در اختیار سیل‌زدگان دی‌ماه جاری در جنوب فارس، بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان قرار خواهد گرفت و تنها در قالب کالاهای معیشتی، امدادی و بهداشتی توزیع می‌شود.

مدیرکل عملیات بین المللی و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال احمر تاکید کرد: تعامل نزدیک با سازمان‌های بین‌المللی همچون فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، می‌تواند رسیدگی اضطراری به آسیب‌دیدگان از حوادث طبیعی را تسریع و تقویت کند.

اخبار مرتبط:
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید

دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی ایران در واکنش به خبرها درباره ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران، خواستار تشکیل یک «تیم تحقیق حرفه‌ای» شد.

تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد
تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد

تسنیم می گوید اسنادی به دست این خبرگزاری رسیده که راز تخلفات آقای ح.خ، مدعی طب سنتی که با تأسیس دانشگاه جعلی از جوانان کلاهبرداری چند هزار دلاری کرده است را فاش می‌کند. بنابر اطلاعات واصله، حکم جلب سیار این متهم نیز صادر شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید رادیو دارو بود
رئیس سازمان انرژی اتمی: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید رادیو دارو بود

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه سوخت صفحه ای بود. این کارخانه متعلق به تهران و ویژه تولید رادیو دارو است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است