کد خبر : 179619
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۰ - 02:20
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

چرا چرخ هواپیمای مشهد-اصفهان شکست؟

چرا چرخ هواپیمای مشهد-اصفهان شکست؟

به گزارش مدارا، دلهره در پرواز مشهد-اصفهان در روز ۱۵ دیماه جاری، خون به دل مسافران کرد. آنطور که مسولان گفتند این پرواز با ۱۱۰ مسافر به خاطر شکستن چرخ هنگام فرود در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان، از باند خارج شد.

فیلمهای متعددی که در رسانه و شبکه های اجتماعی منتشر شده نشان می دهد مسافران به شدت آشفته و مستاصل، از مسیر خروج اضطراری هواپیمای کج شده، به پایین می پرند و برخی در بیابان آواره مانده اند.

به واقع در اصفهان چه اتفاقی افتاد؟ هنوز باید منتظر ماند تا کمیته فنی که مسئول قانونی بررسی های کارشناسی است، در این باره نظر بدهد. ولی بد نیست روایت کنترلر برج مراقبت اصفهان از این حادثه را هم بشنویم که گفتنی زیاد دارد. گفتنی‌هایی از جنس آن چیزی که ظاهرا نباید در گزارشهای رسمی منتشر شود: احتمال مشکلات باند فرودگاه اصفهان به خاطر فرونشست زمین، بخش‌هایی از گزارش‌های کارکنان خط اول سانحه که در لابلای مسایل اداری گم می شود و….

علت شکستن چرخ هواپیمای مشهد-اصفهان چه بود؟ روایت کنترلر برج مراقبت فرودگاه

همه چیز از این توضیح کوتاه مهندس مهدی ابراهیمی شروع شد. او در یک گروه محلی واتزاپی نوشت یکی از مشکلات فرودگاه شهید بهشتی اصفهان، فرونشست زمین است و این توضیح کوتاه، مقدمه ای بر گفتگوی خبرآنلاین با کسی بود که سانحه پرواز هواپیمایی از مشهد به اصفهان ایرلاین کاسپین را به چشم دیده و اگر زحمات او و همکارانش نبود، شاید حادثه، اینطور- بدون تلفات جانی- خاتمه نمی‌یافت.

اخبار مرتبط:
جمشید عدالتیان: دولت «بودجه بقا» بست؛ همین‌که ۱۴۰۵ وضع بدتر نشود باید تشکر کرد
جمشید عدالتیان: دولت «بودجه بقا» بست؛ همین‌که ۱۴۰۵ وضع بدتر نشود باید تشکر کرد

تحلیلگر مسائل اقتصادی با بیان اینکه دولت بودجه بقا بست، گفت: همین که در سال 1405 وضع بدتر نشود باید تشکر کرد.

امیرعلی ابوالفتح: نتانیاهو موافقت جنگی ترامپ را بگیرد یا نگیرد، باید آماده هر سناریویی باشیم
امیرعلی ابوالفتح: نتانیاهو موافقت جنگی ترامپ را بگیرد یا نگیرد، باید آماده هر سناریویی باشیم

تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: آمریکا و اسرائیل می خواهند خطر موشکی ایران برطرف شود اما قطعا با جنگ نمی توانند به اهدافشان برسند.

آلبرت بغزیان: وضعیت اقتصادی کشور رها شده است
آلبرت بغزیان: وضعیت اقتصادی کشور رها شده است

یک تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: دولت اعلام کرده است که ارز کافی در اختیار ندارد تا بتواند با تزریق ارز بازار را کنترل کند. از تورم ۴۰ درصدی سخن گفته می‌شود و این تصور شکل گرفته که نرخ تورم حتی از این رقم نیز فراتر خواهد رفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است