کد خبر : 179566
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ - 03:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حسین شریعتمداری مجرم شناخته شد

حسین شریعتمداری مجرم شناخته شد

به گزارش مدارا، یک وکیل دادگستری از محکومیت حسین شریعتمداری در دادگاه به دلیل توهین به جمعیت امام علی و شارمین میمندی نژاد خبر داد.

رضا شفاخواه وکیل دادگستری در صفحه توییترش خبر داد: طبق ابلاغ دادنامه در روز جاری، آقای شریعتمداری به جرم توهین به ‎جمعیت امام علی و ‎شارمین میمندی نژاد مجرم شناخته و محکوم شد.

اخبار مرتبط:
آغاز ششمین پویش «کودکان سایبری» در اصفهان
آغاز ششمین پویش «کودکان سایبری» در اصفهان

رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به برگزاری ششمین پویش کودکان سایبری گفت: این برنامه به‌دنبال تامین و ایجاد فضای مجازی ایمن برای کودکان با آگاهی بخشی به آن‌هاست.

۷۳ درصد سهمیه سالانه کودهای شیمیایی اصفهان جذب شد
۷۳ درصد سهمیه سالانه کودهای شیمیایی اصفهان جذب شد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اصفهان گفت: از مجموع سهمیه ۶۹ هزار و ۷۵ تن کودهای شیمیایی استان تاکنون ۵۰ هزار و ۳۲۹ تن برابر ۷۳ درصد سهمیه سالانه جذب و توزیع شده است.

هشدار جدی استاندار اصفهان به «مدیران پشت میز نشین»
هشدار جدی استاندار اصفهان به «مدیران پشت میز نشین»

گردهمایی فرمانداران اصفهان در سایه هشدارهای صریح استاندار در باره «طرد مدیر پشت میز نشین» و «تکاپوی ملموس نوروزی» این بار متفاوت تر از همیشه برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است