کد خبر : 179508
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ - 04:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کمک ۹۰ میلیون دلاری بانک جهانی به ایران

کمک ۹۰ میلیون دلاری بانک جهانی به ایران

به گزارش مدارا، فکری اظهار کرد: بانک جهانی با نادیده گرفتن تلاش آمریکا و لابی صهیونیستی با اعطای وام به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران موافقت کرد. 

وی با اشاره به اینکه این وام از پایین‌ترین نرخ سود در مقایسه با سایر فاینانس‌های بین المللی برخوردار است، اظهار کرد: تمامی نیازهای دارویی و تجهیزاتی وزارت بهداشت برای مقابله با بیماری کرونا توسط سازمان بهداشت جهانی خریداری و به کشورمان تحویل می‌شود و به این ترتیب مشکلات نقل و انتقال بانکی و تحریم‌ها در این خصوص بی اثر خواهد بود.

شایان ذکر است دریافت این وام در آخرین جلسه هیئت دولت نیز به تصویب رسید.

اخبار مرتبط:
خدمات مردمی وانسجام اجتماعی محور برگزاری برنامه‌های اربعین اصفهان است
خدمات مردمی وانسجام اجتماعی محور برگزاری برنامه‌های اربعین اصفهان است

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان از برگزاری باشکوه مراسم اربعین امسال با محوریت خدمات مردمی و انسجام اجتماعی خبر داد و گفت: اربعین امسال فرصتی برای تقویت اتحاد و همدلی است.

کارگروه ویژه طرح نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان تشکیل می‌شود
کارگروه ویژه طرح نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان تشکیل می‌شود

استاندار اصفهان از تشکیل کارگروه ویژه رفع نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان خبر داد و گفت: مسائل و مشکلات صنایع‌دستی اصفهان اگر حل شود، مشکلات صنایع‌دستی کل کشور هم مرتفع می‌شود.

وزیر علوم: در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند / به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم
وزیر علوم: در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند / به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی وارد دانشگاه‌ها می‌شوند، گفت: بر این اساس ما به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است