کد خبر : 179493
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۶ - 22:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

زاکانی و قالیباف باز هم پست گرفتند

زاکانی و قالیباف باز هم پست گرفتند

به گزارش مدارا، در متن احکام اعضای جدید هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران که از سوی بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت صادر شده، آمده است:

"در اجرای بند«ج» ماده ۱ قانون تشکیل هیئت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی به موجب این ابلاغ به عضویت هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران منصوب می‌شوید.

امید است با لطف و عنایت الهی و بهره‌گیری از ظرفیت استقلال دانشگاه‌ها و همسو با سیاست‌ها و راهبردهای کلان این وزارت، در جهت ارتقای شاخص‌های علمی دانشگاه و سلامت جامعه به منظور خدمت به ملت شریف ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق و مؤید باشید".

به گزارش ایسنا، پیش از این نیز دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، دکتر محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و علیرضا زاکانی شهردار تهران را به عنوان هیات امنای جدید دانشگاه تهران منصوب کرده بود.

اخبار مرتبط:
۲۲۵ هکتار مراتع اصفهان سوخت؛ تجهیزات فعلی برای مهار آتش‌سوزی کافی نیست
۲۲۵ هکتار مراتع اصفهان سوخت؛ تجهیزات فعلی برای مهار آتش‌سوزی کافی نیست

مدیرکل منابع طبیعی اصفهان با اشاره به اینکه درچهارماه امسال ۲۲۵ هکتار از مراتع استان در آتش سوخت، گفت: در صورت وقوع حریق‌های بزرگ، منابع و امکانات فعلی ما برای مهار کافی نخواهد بود.

هر کیلومتر تردد خودرویی اصفهان، ۴ دلار هزینه پنهان برای شهروندان
هر کیلومتر تردد خودرویی اصفهان، ۴ دلار هزینه پنهان برای شهروندان

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: پروژه‌های هوشمند می‌توانند هزینه‌های بالای حمل‌ونقل شهری را کاهش دهند و خدمات را در محل زندگی شهروندان ارائه کنند.

اصفهان به الگوی ملی حمایت از سالمندان تبدیل می‌شود
اصفهان به الگوی ملی حمایت از سالمندان تبدیل می‌شود

استاندار اصفهان گفت: اصفهان با ظرفیت بی‌نظیر خیرین و نگرش سرمایه‌محور، می‌تواند پیشگام پیوند کرامت سالمندان با خرد اجتماعی باشد و به الگوی ملی حمایت از سالمندان تبدیل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است