کد خبر : 179449
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۵ - 12:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جزئیات جمع آوری لوازم خانگی کره ای از بازار

جزئیات جمع آوری لوازم خانگی کره ای از بازار

به گزارش مدارا، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: جمع آوری محصولات لوازم خانگی کره‌ای از فروشگاه‌ها مدتی‌ است که آغاز شده و این موضوع در حال انجام است.

به گفته پازوکی این کالاها در اصل تقلبی هستند و باید از سطح بازار جمع آوری شوند.

شهریور امسال به دستور رهبر معظم انقلاب ورود محصولات کره‌ای به بازار ایران ممنوع شد. بر‌اساس ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نگهداری، حمل و فروش کالاهای کره‌ای تخلف و قاچاق محسوب شده و فروش و عرضه توسط واحد‌های صنفی، تخلف محسوب می‌شود. فروشندگان علاوه‌بر ضبط کالا، مشمول پرداخت جریمه نقدی می‌شوند و تمام ضرر و زیان آن به عهده فروشنده است.

اخبار مرتبط:
صنعتگران باید از تسهیلات بانکی با کارمزد پایین برخوردار باشند
صنعتگران باید از تسهیلات بانکی با کارمزد پایین برخوردار باشند

استاندار اصفهان گفت: صنعتگران باید از تسهیلات بانکی با کارمزد پایین برخوردار باشند.

جرثقیل ۴۰ تنی قاچاق در اصفهان کشف شد
جرثقیل ۴۰ تنی قاچاق در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان از کشف یک دستگاه جرثقیل ۴۰ تنی قاچاق به ارزش ۸۰ میلیارد ریال در بازرسی مأموران این پلیس از انباری در شهر اصفهان خبر داد.

ثبت دمای ۱۵ درجه زیر صفر در غرب اصفهان؛ هوا سردتر می‌شود
ثبت دمای ۱۵ درجه زیر صفر در غرب اصفهان؛ هوا سردتر می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: ایستگاه بویین میاندشت در غرب استان با ثبت دمای ۱۵ درجه سلسیوس زیر صفر سردترین روز را تجربه کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است