کد خبر : 179046
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۰۷ - 12:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش خزعلی به ورود زنان به ورزشگاه ها

واکنش خزعلی به ورود زنان به ورزشگاه ها

به گزارش مدارا،انسیه خزعلی در حاشیه بازدید از تمرین تیم ملی فوتبال زنان در مورد ورود زنان به ورزشگاه در دیدارهای انتخابی جام جهانی فوتبال، بیان کرد: جلسات در حال برگزاری است و امیدوار هستیم زودتر نتیجه اعلام شود.

 او در پاسخ به این پرسش که امکان دارد در بهمن، زنان بتوانند برای بازی‌های تیم ملی در ورزشگاه حاضر باشند، تاکید کرد: این موضوع منوط به تصمیم گیری کلان در دولت است و جلساتی در حال برگزاری است و امیدوار هستیم این کار انجام گیرد.

خزعلی در واکنش به این موضوع که اگر اجازه ورود  زنان به ورزشگاه نداده نشود، احتمال تعلیق وجود دارد، تصریح کرد: اجازه بدهید تصمیم گیری شود، سپس نتیجه اعلام خواهد شد.

* کاظمی‌پور: در تلاش هستیم زمینه حضور زنان را در همه رشته‌ها در ورزشگاه‌ها فراهم کنیم

مریم کاظمی‌پور معاون زنان وزارت ورزش و جوانان در حاشیه مراسم بازدید از اردوی تیم ملی فوتبال زنان در مورد ورود زنان به ورزشگاه و اولتیماتوم فیفا در این زمینه بیان کرد: هدف ما برداشتن قدم رو به جلو  در پیشرفت رشته‌های توپی زنان است. گام‌هایی برای ایجاد فرصت‌های برابر را برای حضور زنان در تمام رشته‌های ورزشی که فوتبال هم یکی از آن‌هاست، برداشته‌ایم. در مراجع مختلفی این موضوع در حال بررسی است. از بخش‌های امنیتی، نظارتی و سایر مراجع اجرایی که باید نظرشان کسب شود، نظراتی را گرفته‌ایم و جلسات تخصصی رو به جلوست و با حمایت‌های خانم خزعلی این جریان ادامه پیدا می‌کند. فکر می‌کنم تا روزهای آینده نتیجه آن اعلام می‌شود.

او افزود: ما امیدمان به خداست که بتوانیم همه شرایط را به نحوی تسهیل کنیم که زنان بتوانند از حقوق اولیه ورزشی خود بهره‌مند شود و این هم یکی از این موضوعات است. ما تمام تلاشمان را به کار گرفته‌ایم تا حضور زنان را در ورزشگاه‌ها و برای تمام رشته‌ها و نه فقط برای فوتبال فراهم کنیم.

اخبار مرتبط:
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تجلیل از مشارکت خیران مدرسه‌ساز و همراهی استاندار اصفهان گفت: هیچ سازه‌ای مفیدتر و آینده‌نگارانه‌تر از مدرسه نیست و مدرسه‌سازی، آینده‌ سازی است.

آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی
آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در پی هشدار نارنجی بارندگی، بارش برف، کاهش دما و وزش باد شدید در مناطق غرب، جنوب و شرق خبر داد.

استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم
استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم

استاندار اصفهان با تقدیر از تلاش‌های خیرین مدرسه‌ساز و جهادگران حوزه آموزش، بر تداوم روند احداث مدارس جدید علی‌رغم مشکلات و سختی‌ها تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است