کد خبر : 178583
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۲۳ - 15:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۶۷ نفر دیگر بر اثر کرونا جان باختند

۶۷ نفر دیگر بر اثر کرونا جان باختند

به گزارش مدارا، طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت، از دیروز تا امروز ۲۳ آذر ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۷۸۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴۳۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۶۰ هزار و ۳۰۳ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۰ هزار و ۸۳۱ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار و ۵۶۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۴۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۰ میلیون و ۲۵۸ هزار و ۳۵۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد و ۳۲۱ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
احمدی‌نژاد پس از مدت‌ها در تشییع خواهرش دیده شد
احمدی‌نژاد پس از مدت‌ها در تشییع خواهرش دیده شد

تشییع مرحومه مغفوره «زرین احمدی نژاد» خواهر محمود احمدی‌نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم صبح امروز (شنبه) از میدان ۷۲ نارمک برگزار شد.

بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت!
بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت!

در حالی‌که هنوز گردوغبار تعیین‌تکلیف بانک آینده فرو ننشسته، بانک مرکزی این‌بار موسسه ملل را نشانه رفته است؛ موسسه‌ای که به‌گفته منابع آگاه، به‌دلیل ناترازی شدید، تخلفات مالی متعدد و بی‌اعتنایی به دستورالعمل‌های اصلاحی، زیر تیغ نظارت ویژه و هیات سرپرستی می‌رود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است