کد خبر : 178559
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۲۲ - 12:34
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اژه ای: اعتراف می کنم تحولی در قوه قضاییه ایجاد نشده است

اژه ای: اعتراف می کنم تحولی در قوه قضاییه ایجاد نشده است

به گزارش مدارا، حجت‌الاسلام و المسلین غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست شورای عالی قضایی گفت: امروز اعتراف می‌کنم ما هنوز در قوه قضائیه هیچ تحولی ایجاد نکردیم. درست است که به فکر هستیم و سندی هم نوشتیم اما عملا ما تحولی ایجاد نکردیم. فرض کنید تلاش می‌کنیم تعدادی زندانی را آزادی کنیم خب تعدادی زندانی که محکوم شدند را عفو می‌کنیم، آزادی مشروط می‌دهیم اما این تحول نیست. تحول زمانی اتفاق میوفتد که کاری کنیم زندانی نداشته باشیم و کسی زندان نرود. اما اگر حکم دهیم و عفو کنیم یا آزادی مشروط بدهیم درست است که بد نیست اما تحول هم نیست.

وی افزود: اگر بر اثر وظیفه‌شناسی نیروهایمان یا فشاری که می‌آوریم پرونده‌های معوقه را به روز برسانیم کار خوب و لازمی است اما اگر دوباره معوقه شود تحولی ایجاد نشده است اگر کاری کردیم ورودی به قوه قضائیه نبود، کم شد و پرونده‌ها بسیار پایین آمد و رسیدگی‌ها کوتاه شد و رضایت مردم بالا رفت تحولی ایجاد کردیم اما اگر انقدر به زیرمجموعه فشار آوردیم که فرسوده شد و از خانه و زندگیش هم کسر گذاشت و به کار پرداخت تحولی ایجاد نکردیم.

اخبار مرتبط:
موحدی:ریسک ابتلای زنان اصفهانی به سرطان سینه بالاترازمیانگین کشوری است
موحدی:ریسک ابتلای زنان اصفهانی به سرطان سینه بالاترازمیانگین کشوری است

مدیر بیمارستان الزهرای اصفهان گفت: میزان ابتلای زنان اصفهانی به سرطان سینه بیش از میانگین کشوری است و ضرورت گسترش غربالگری سلامت بانوان دوچندان شده است.

بهروزآذر: کارگروه ویژه برای رفع تبعیض از زنان کارآفرین تشکیل می‌دهیم
بهروزآذر: کارگروه ویژه برای رفع تبعیض از زنان کارآفرین تشکیل می‌دهیم

معاون امور زنان ریاست جمهوری گفت: کارگروه ویژه برای رفع تبعیض از زنان کارآفرین تشکیل می‌دهیم.

مولوی: خودروی دنا با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در نجف آباد توقیف شد
مولوی: خودروی دنا با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در نجف آباد توقیف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان از توقیف یک خودروی دنا با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در محور نجف آباد خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است