کد خبر : 178511
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ - 10:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قول ویژه قالیباف به معلمان

قول ویژه قالیباف به معلمان

به گزارش مدارا،  نصرالله پژمانفر در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی امروز مجلس گفت: نیروهای خرید خدماتی سابقه زیادی در تدریس دارند و باید حداقل حقوق کارگری به آنها پرداخت شود و بیمه کامل داشته باشند اما دستگاه های نظارتی به این موضوع ایراد گرفتند و گفته‌اند منظور از حقوق کارگری حداقل ۴۴ ساعت کار در هفته است در حالی که این معلمان ۲۴ ساعت در هفته تدریس می کنند.

وی در ادامه گفت: نیروهای خرید خدماتی مانند سایر معلمان در هفته ۲۴ ساعت تدریس دارند اما کمتر از ۲ میلیون دریافتی آنها است و حقوق آنها با تاخیر زیادی پرداخت می شود تعداد آنها ۳۲ هزار نفر است و انتظار می رود این موضوع از طریق آموزش و پرورش و دستگاه‌های نظارتی دنبال شود.

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر وی بیان کرد: با دستگاه های نظارتی صحبت خواهیم کرد درست است در قانون کار ۴۴ ساعت پیش بینی شده است اما معلمان خرید خدماتی ۲۴ ساعت در هفته تدریس داشته و فرصت مطالعاتی آنها باید در این ۴۴ ساعت دیده شود از طریق دستگاه های نظارتی این موضوع را دنبال خواهیم کرد.

اخبار مرتبط:
بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن شورا تعیین تکلیف می‌شود
بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن شورا تعیین تکلیف می‌شود

شهردار اصفهان گفت: بودجه سال ۱۴۰۵ پس از بررسی در کمیسیون‌های تخصصی و تصویب در تلفیق، فردا در جلسه علنی شورای اسلامی شهر در دستور کار قرار می‌گیرد.

جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد
جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد

مرحله پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به میزبانی اصفهان آغاز شد.

تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب آهن ۸ مصدوم داشت
تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب آهن ۸ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مصدوم شدن ۸ نفر در پی وقوع یک حادثه رانندگی در اتوبان ذوب‌آهن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است