کد خبر : 178496
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۲۰ - 23:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جلال پیشوائیان بازیگر پیشکسوت سینما درگذشت

جلال پیشوائیان بازیگر پیشکسوت سینما درگذشت

به گزارش مدارا، جلال پیشوائیان بازیگر قدیمی سینما امروز در آلمان درگذشت.

وی به علت شکستگی از ناحیه لگن در بیمارستان بستری بود. بهرنگ علوی، بازیگر سینما و تلویزیون این خبر را تأیید کرده است.

پیشوائیان متولد ۱۳۰۹ در تهران بود. او بازیگری را از سال۱۳۴۱ و با حضور در فیلم گرگ‌های گرسنه آغاز کرد. قیصر و رضا موتوری از جمله فیلم‌های شاخص او پیش از انقلاب بود.

پیشوائیان در بیش از ۸۰ فیلم سینمایی بازی کرد که «سفیر»، «تیغ و ابریشم»، «ضیافت»، «زاد بوم»، «اخراجی‌ها۲»، «جرم»، «بی‌پولی» و «حکم» از آثار شاخص او پس از انقلاب بودند.

اخبار مرتبط:
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند
زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر گفت: زن و مرد معتادی که در شاهین شهر ۴ میلیارد ریال طلا از منزل یک شهروند سرقت کردند، دستگیر شدند.

۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند
۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اجرای مرحله هفدهم طرح آرامش پلیس استان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۳ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است