کد خبر : 178488
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۲۰ - 13:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

طعنه تندوتیز زیباکلام به باقری کنی/دربست می پذیریم درست می فرمایید!

طعنه تندوتیز زیباکلام به باقری کنی/دربست می پذیریم درست می فرمایید!

به گزارش مدارا، صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در صفحه توییترش نوشت: دوستان شما را بخدا اینقدر با تیم مذاکره کننده کل کل نکنیم. مادربست می‌پذیریم که جناب باقری کنی درست می فرمایند و غربی ها بدون شرط تسلیم تیم مذاکره کننده انقلابی ایران شده اند. توافقات با تیم سازشکار قبلی کنار گذارده شده و مذاکرات جدید است. مهم، رسیدن به توافق و رهایی از این باتلاق است.

اخبار مرتبط:
ماینرهای ۸ میلیاردی از یک منزل در اصفهان جمع‌آوری شد
ماینرهای ۸ میلیاردی از یک منزل در اصفهان جمع‌آوری شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از کشف چهار دستگاه ماینر غیرمجاز به ارزش هشت میلیارد ریال در یک منزل مسکونی و تشکیل پرونده برای فرد متخلف خبر داد.

کشف باند آدم‌ربایان مسلح در اصفهان؛۲۵۰۰ میلیارد مطالبه کردند
کشف باند آدم‌ربایان مسلح در اصفهان؛۲۵۰۰ میلیارد مطالبه کردند

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان، از دستگیری باند سه‌نفره آدم‌ربایان مسلح خبر داد و گفت: اعضای این گروه با جا زدن خود به‌عنوان مأموران رسمی، یک جوان ۲۴ ساله را ربودند.

مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا فعال است
مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا فعال است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا فعال است و بنا بر اعلام هواشناسی سامانه بارشی در استان فعال خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است