کد خبر : 178430
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۷ - 08:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

موحدی آزاد دادستان کل کشور شد

موحدی آزاد دادستان کل کشور شد

به گزارش مدارا، با صدور حکمی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محمد موحدی آزاد به عنوان دادستان جدید کل کشور منصوب شد.

پیش از این حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور بود.

بر اساس این گزارش حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد در ۱۵ شهریور ماه سال ۱۳۳۹ در یکی از محله‌های قدیمی قم متولد شد. در سن ۲۴ سالگی بر منصب قضاوت نشست و بیش از ۳۱ سال قضاوت در کارنامه کاری‌اش به چشم می‌خورد. او دارای تحصیلات حوزوی در رشته فقه و اصول است.

دادستان کل کشور که پیش از این دادستان انتظامی قضات بود، معاون قضائی رئیس کل دادگستری تهران و سرپرستی دادگاه‌های انقلاب اسلامی تهران را عهده دار بود، اولین تجربه کاری خود را در دستگاه قضائی از دادیاری در استان تهران آغاز کرد، او ۱۰ سال سمت‌های دادیاری، دادیاری جانشین، بازپرس، معاون دادستان و دادستان را عهده داشت و از دیگر خدمات قضائی وی می‌توان به ۱۰ سال ریاست دادگاه بدوی و یکی از شعب دادگاه انقلاب اسلامی در تهران اشاره کرد.

حجت الاسلام موحدی آزاد همچنین ۱۰ سال ریاست دادگاه تجدید نظر را برعهده گرفت و در یازدهمین سالی که با حفظ سمت ریاست دادگاه انقلاب اسلامی تهران را عهده دار شده بود به سمت دادستان انتظامی قضات منصوب و معرفی شد.

رسیدگی به پرونده‌های مهم قضائی همچون مهدویت، هواپیما ربایی، پرونده‌های فتنه ۸۸ و … در دادگاه انقلاب تهران در کارنامه کاری دادستان کل کشور به چشم می‌خورد.

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است