کد خبر : 178344
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۴ - 09:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اعتراض کاربران به اظهارنظر جنجالی شهاب مرادی درباره مشهدی ها

اعتراض کاربران به اظهارنظر جنجالی شهاب مرادی درباره مشهدی ها

به گزارش مدارا،این سخنان شهاب مرادی در حالی گفته شد که مجری برنامه در حال خندیدن است. ناگفته نماند بعد از واکنش کاربران در شبکه های اجتماعی شهاب مرادی در صفحه اینستاگرامش نوشت: «هرچند کلی از مشهدی های عزیز تعریف کردم اما ظاهرا سوء برداشت شده، با کمال احترام و تواضع عذر خواهی می کنم.»

با این حال کاربران در شبکه های اجتماعی به این رفتار مرادی به شدت انتقاد کردند.

کاربری نوشت: «حاج آقا میخ رو زدی به دیوار حالا بکشیش هم ردش می مونه تازه توی رسانه ملی به مشهدی ها توهین کردی، حالا توی اینستاگرام عذرخواهی می کنی!»

کاربر دیگری نوشت: «از آقای مرادی که سال ها درس داده و منبر رفته انتظار می رفت به مسائلی که برای مردم مهمه توجه داشته باشه و این جوری باعث خدشه دار شدن روحیه اجتماعی نشه.»

کاربری هم نوشت: «باید از آقای مرادی پرسید، این همه گفتید برای قلم انسان ها توی قبر، پاسخ باید داد، برای توهین و تمسخر پاسخ لازم نیست که این جوری درباره مشهدی ها حرف می زنی؟!»

یک عضو شورای شهر مشهد هم نوشت: «اگر از توهین شهاب مرادی به مشهدی ها بگذریم، آقای رئیس محترم صدا و سیما، لطفا با مجری بی ادب تان که در برابر توهین های جناب مرادی به مشهدی ها، از ته دل می خندد و هیچ اعتراضی ندارد، برخورد کنید!»

توهین شهاب مرادی به مشهدی‌ها

اخبار مرتبط:
فولاد مبارکه غربالگری سرطان برای ۱.۷ میلیون نفر در اصفهان را آغاز کرد
فولاد مبارکه غربالگری سرطان برای ۱.۷ میلیون نفر در اصفهان را آغاز کرد

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: این مجموعه با هدف پیشگیری از سرطان، غربالگری برای حدود ۱.۷ میلیون نفر از زنان و مردان استان اصفهان را با تمرکز بر دو سرطان شایع سینه و کولون آغاز کرده است.

فولاد مبارکه اصفهان بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است
فولاد مبارکه اصفهان بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است

معاون استراتژی و توسعه فناوری شرکت فولاد مبارکه گفت: گروه فولاد مبارکه از ابتدای فعالیت خود تاکنون بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است.

زارع: فولاد مبارکه پشتیبان اصلی ساخت مسکن و جهیزیه مددجویان اصفهان است
زارع: فولاد مبارکه پشتیبان اصلی ساخت مسکن و جهیزیه مددجویان اصفهان است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: گروه فولاد مبارکه در سال‌های اخیر پشتیبان اصلی کمیته امداد استان اصفهان در حوزه توانمندسازی مددجویان بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است