کد خبر : 178315
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۳ - 20:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خطر بزرگی در کمین کردستان عراق است

خطر بزرگی در کمین کردستان عراق است

به گزارش مدارا، مسعود بارزانی، رئیس حزب دموکرات کردستان عراق در سخنانی در واکنش به حمله جمعه داعش به منطقه‌ای در "مخمور" نسبت به خطر بزرگی که با افزایش این حملات در کمین اقلیم کردستان عراق است، هشدار داد.

بارزانی خطاب به "جامعه کرد دور از وطن" گفت: از شما می‌خواهیم که مسئله مردم کردستان در سراسر جهان را به صورت مسالمت آمیز معرفی کنید، چراکه جنگ راه حل هیچ مشکلی نیست و نخواهد بود.

وی در ادامه خواستار حمایت جامعه کردها از تجربه مردم اقلیم کردستان عراق شد و افزود: متأسفانه این تجربه همچنان با خطر بزرگی مواجه است و چند روز پیش در "گرمیان" و روز گذشته در مخمور مورد حملات تروریستی قرار گرفتیم.

بارزانی همچنین تاکید کرد: حملات مذکور موید این است که خطر بزرگی در انتظار ماست.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما به مردم کردستان اطمینان می‌دهیم که انتقام آنها را خواهیم گرفت و خون آنها هدر نخواهد رفت.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که شاهدان عینی و منابع عراقی جمعه اعلام کردند که تروریست‌های داعش حمله‌ای را به دو روستا در منطقه "مخمور" از توابع اربیل انجام دادند که منجر به کشته و مجروح شدن شماری شد.

طبق این گزارش در این دو حمله شماری غیر نظامی و چند تن از نیروهای پیشمرگ کشته شدند.

اخبار مرتبط:
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح

ارگان مطبوعاتی نزدیک به رئیس مجلس تلاش کرده نشان دهد قالیباف و پزشکیان بر سر کنارگذاشتن برخی وزرا تفاهم کرده اند.

تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد
تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد

تنها سرنخ برای شناسایی قاتل زن سالخورده، تصویری از او در دوربین مداربسته بود. اما قاتل گریم کرده و صورتش را نیز پوشانده بود و در این شرایط نحوه راه رفتنش بود که دست او را رو کرد.

پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا

«ایلان ماسک» در یک رویداد خصوصی برای اعضای فعلی و پیشین «دوج» در اواخر ماه گذشته با پیش‌بینی درباره آینده کاخ سفید گفته است که ایالات متحده در آغاز یک «دوره ۱۲ ساله بزرگ» قرار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است