کد خبر : 178301
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۳ - 15:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

طنز جدیدی از سعید آقاخانی بر روی آنتن صداوسیما می رود

طنز جدیدی از سعید آقاخانی بر روی آنتن صداوسیما می رود

به گزارش مدارا، سریال "روزای بد به در" از امشب، شنبه ۱۳ آذر ماه از شبکه آی فیلم به روی آنتن می رود.

با پایان فصل سوم از مجموعه "نون خ ۳" سعید آقاخانی، سریال "روزای بد به در" از امشب ساعت ۲۱ از شبکه آی فیلم پخش خواهد شد.

"روزای بد به در" یک طنز اجتماعی از سعید آقاخانی است که نوروز ۹۳ برای شبکه سه سیما ساخته شد. این مجموعه به نویسندگی برزو نیک نژاد و تهیه کنندگی مهران مهام و ایرج محمدی تهیه شده که بازیگرانی چون هومن برق‌نورد، مریم امیرجلالی، مهران غفوریان، مهران رجبی، لاچین دربندی، بیژن بنفشه خواه، غلامرضا نیکخواه، کریم قربانی، مهرناز بیات، بهشاد شریفیان، محمدرضا شیرخانلو، حامد اخباری و امیررضا میرآقا در آن ایفای نقش داشتند.

داستان مجموعه طنز "روزای بد به در" درباره اردشیر، سرایدار یک مدرسه است که همراه خانواده‌اش برنامه ریزی کرده تا مراسم عروسی پسرش را شب عید در مدرسه برگزار کند اما ناگهان حکم بازنشستگی او می آید و خانواده باید مدرسه را تخلیه کنند، همین مسئله باعث می‌شود تا برنامه‌ریزی خانواده بر هم بریزد ولی همه آنها دست به دست هم می‌دهند تا مشکلات را پشت سر گذاشته و مراسم را برگزار کنند.

اخبار مرتبط:
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است