کد خبر : 178291
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۳ - 13:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اروپا مذاکرات وین رو به فروپاشی است

اروپا مذاکرات وین رو به فروپاشی است

به گزارش مدارا، دیپلمات‌های بریتانیا، فرانسه و آلمان پس از پنج روز نشست در وین هشدار دادند، اگر تهران موضع خود را به سرعت تغییر ندهد، احتمال موفقیت آمیز مذاکرات کمی وجود دارد. 

آنها ادعا کردند که ایران تقریباً تمام سازش‌های دشوار ایجاد شده در ماه‌ها مذاکرات سخت را زیر پا می‌گذارد و خواستار تغییرات اساسی در متن است.

نیویورک تایمز به نقل از مقامات اروپایی نوشت: ایران می گوید که می خواهد به توافق ۲۰۱۵ بازگردد اما برخی از پیشنهادات ایران نه تنها با این توافق مغایرت دارد، بلکه فراتر از مفاد آن است.

آنها افزودند: «معلوم نیست،» «چگونه می توان این شکاف های جدید را در یک چارچوب زمانی واقع بینانه بر اساس پیش نویس های ایران برطرف کرد چرا که "زمان در حال اتمام است."

اخبار مرتبط:
افزایش قیمت برنج، روغن و حبوبات تابع نرخ ارز است/ خرما فراوان، اما گران است
افزایش قیمت برنج، روغن و حبوبات تابع نرخ ارز است/ خرما فراوان، اما گران است

رئیس اتحادیه صنف خواروبار، آجیل‌فروش و خشکبار اصفهان با بیان اینکه برنج وارداتی کمتر از چهار برابر، روغن حدود چهار برابر و حبوبات حدود دو برابر افزایش قیمت داشته‌اند، گفت: کالا در بازار موجود است، اما گرانی ناشی از نوسانات ارز فشار مضاعفی بر مردم وارد کرده و در آستانه ماه رمضان و عید، نظارت‌های ویژه برای کنترل قیمت‌ها تشدید شده است.

استاندار اصفهان: تنظیم بازار در آماده‌باش کامل برای رمضان و نوروز است
استاندار اصفهان: تنظیم بازار در آماده‌باش کامل برای رمضان و نوروز است

​استاندار اصفهان از برگزاری مستمر جلسات تنظیم بازار و بسیج تمام دستگاه‌های نظارتی برای صیانت از معیشت مردم در ایام پیش‌رو خبر داد و گفت: اولویت اصلی دولت در استان، توزیع عادلانه و وفور کالاهای اساسی است.

استاندار: رونق گردشگری، اولویت شهرستان‌های استان اصفهان است
استاندار: رونق گردشگری، اولویت شهرستان‌های استان اصفهان است

استاندار اصفهان گفت: رونق گردشگری اولویت شهرستان‌های استان اصفهان بوده که باید انگیزه سرمایه‌گذاری را تقویت کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است