کد خبر : 178210
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۱ - 20:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سقوط بالابر جان کارگر زن را گرفت

سقوط بالابر جان کارگر زن را گرفت

به گزارش مدارا، مصطفی کاویانی در خصوص شرح جزئیات حادثه بیان کرد: در پی وقوع حادثه سقوط بالابر در کارگاه تولید مواد غذایی که منجر به فوت یک کارگر خانم گردیده، در لحظات ابتدایی وقوع حادثه بازرس کار به محل اعزام و پس از ارائه گزارش، دستور پلمپ کارگاه توسط مقام محترم قضایی صادر و با حضور رئیس اداره بازرسی کار و همراهی مأمورین انتظامی کارگاه تا زمان رفع نواقص ایمنی پلمپ گردید.

وی افزود: در سال‌های اخیر نصب و استفاده از کفی‌ها و بالابرهای خدماتی در بسیاری از کارگاه‌های تولیدی و خدماتی، فروشگاه‌ها و اصناف مختلف شایع گردیده است. نصب و استفاده ناایمن از این‌گونه وسایل باعث بروز خطرات و وقوع حوادث مختلفی در سطح استان و کشور شده است؛ در این راستا اداره بازرسی کار ضمن بازرسی از کارگاه‌ها، ابلاغ موارد غیرایمن بالابر و کفی‌ها را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار داده و با متخلفین مطابق قانون برخورد می‌نماید.

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان
فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با هشدار درباره فرونشست زمین گفت: این پدیده جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است