سقوط سنگ در بزرگراه یادگار امام جان یک شهروند را گرفت
به گزارش مدارا، صبح امروز حوالی ساعت ۶ بامداد، پس از سقوط سنگ در نزدیکی خروجی بزرگراه شیخفضلالله منجر به ایجاد تصادف زنجیرهای و کشته شدن راننده یک دستگاه خودروی سواری پراید شده است.
برای بررسی موضوع و چرایی این اتفاق به سراغ مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت رفتیم.
مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت درباره این حادثه اظهار کرد: پس از وقوع حادثه ماموران پلیس در صحنه حاضر شدند، لذا این موضوع در حال بررسی است و تا حصول نتیجه مراتب به اطلاع عموم خواهد رسید.
حال با توجه به وقوع حادثه، این که اتفاق تعمدی بوده یا سنگهای پل یادگار امام (ره) بر روی خودروهای عبوری ریخته شده، در حال بررسی است.
موضوع ناپدید شدن ۸ میلیارد دلار پول نفت کشور به معمایی بزرگ تبدیل شده است. ماجرا از مصاحبه تاجگردون آغاز شد که در گفتوگوی ویژه خبری در صداوسیما گفته بود «فاصله بین عدد فروش تا عدد وصول نفت، حدود هفت و هشت میلیارد دلار فاصله دارد. وزیر نفت خودش در این وسط هم گرفتار موضوع است. آنها میگفتند هشت میلیارد دلار نیست، چهار میلیارد دلارست.»