کد خبر : 178134
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۰ - 12:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مردم به این نتیجه رسیده اند که همه مسئولان دروغ می گویند

مردم به این نتیجه رسیده اند که همه مسئولان دروغ می گویند

به گزارش مدارا، وقتی اعتراضات مردمی به تجمع منجر می‌شود یک پیام روشن دارد و آن هم این است که مشکلاتی مدت‌ها حل نشده و مردم وادار شده‌اند برای رساندن صدایشان به مسولان گردهم آیند.

اعتراضات گسترده و چندروزه مردم اصفهان که در ادامه مشکلات کشاورزان و خشکی زاینده‌رود شکل گرفت، به نوعی اولین اعتراض گسترده در دولت سیزدهم بود. 

هرچند در این چهار ماه بار‌ها و بار‌ها شاهد اعتراضات صنفی در جای جای کشور بوده‌ایم، اما تبلور آن، در اعتراضات اصفهان به منصه ظهور رسید.

به هر تقدیر، چهار ماه از عمر دولت سیزدهم گذشته و فعلاً نه تنها اخباری خوبی مخابره نمی‌شود، بلکه مرتباً بر تعداد اخبار بد هم افزوده می‌شود. نه تنها مشکلی حل نشده بلکه هرروز بر تعداد و حجم مشکلات افزوده می شود. 

روح الله حضرت پور، نماینده مردم ارومیه که چند روز پیش، نطقی انتقادی را علیه دولت از تریبون مجلس خواند، معتقد است پس از پیروزی سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری، بخش زیادی از مردم به آینده امیدوار شدند و تصور می کردند مشکلاتشان در دولت جدید شنیده و حل می شود.

او گفت: اکثریت رای دهندگان در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ براساس شعار‌هایی که آقای رئیسی و تیم‌شان سر دادند، او را برگزیدند. از این‌رو وقتی آقای رئیسی به عنوان رییس جمهور منتخب معرفی شد، مطالبات به حقی در جامعه شکل گرفت که انتظار بود دولت با قدرت به موضوعات ورود پیدا کند و راه حل هایی را ارائه دهد.

وقتش رسیده که آقایان مسئول به خودشان بیایند

وی با بیان اینکه به دنبال مقایسه عملکرد چهار ماهه دولت آقای رئیسی با هشت سال دولت آقای روحانی نیستم، تصریح کرد: چند روز پیش از جلوی ساختمان بنیاد شهید رد شدم و با تجمع معترضانی که از جامعه هدف این بنیاد بودند، روبرو شدم. یعنی الان تفکری ظهور پیدا کرده که می‌گوید اگر اعتراض نکنید، حق‌تان را نمی‌توانید بگیرید.

حضرت پور اظهار داشت: وقتش رسیده که آقایان مسئول به خودشان بیایند. حدود چهار ماه از عمر دولت سیزدهم گذشته است و آقای رئیسی حتی پیش از تشکیل کابینه وقت داشت که نفرات تیم خود را انتخاب کند که زمان از دست نرود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس در ادامه گفت: واقعیت امر این است که با وضعی که با آن مواجه هستیم، ما نماینده‌ها دیگر جوابگوی مردم نیستیم. از طرفی، دلیل و مدرکی هم نداریم که بگوییم مشکلی که آن‌ها عنوان می‌کنند حل می‌شود یا مثلاً ثابت کنیم که کم‌کاری از سمت چه فرد یا افرادی بوده است. برای همین، همه باید پای کار باشند، مخصوصاً آقای رئیسی و تیمش، زیرا پیش از انتخابات کلی قول به مردم دادند.

وی با اشاره به «اقتصاد مقاومتی» مدنظر رهبر انقلاب، افزود: مسئولان باید کنار مردم باشند، مخصوصاً در روز‌های سخت. چند روز شاهد اعتراضات مردم در خصوص کمبود آب بودیم که متاسفانه این موضوع هم امنیتی شده است. این مشکل اکنون در خوزستان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان غربی و دیگر شهرها هست که تنها با برنامه‌ریزی و خردجمعی و عدالت قابل حل است.

حضرت پور در پایان خاطرنشان کرد: من اعتراض خودم که صدای مردم بود را در نطقم از تریبون مجلس اعلام کردم. عده‌ای از حرف‌های من ناراحت شدند و برخی هم تشکر کردند. بالاخره نماینده باید حرف دل مردم را بزند و آقایان نباید ناراحت شوند. ما نماینده دولت نیستیم، بلکه باید صدای رسای مردم دردکشیده باشیم. مدت‌هاست مردم در حال بدبین شدن به همه هستند. من به عنوان نماینده به برخی محافل که سر می‌زنم، متهم به دروغگویی توسط افراد حاضر در آن جمع می‌شوم. متاسفانه فضایی ایجاد شده که بسیاری از مردم به این رسیدند که همه مسئولان در حال دروغ گفتن هستند.

اخبار مرتبط:
باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد
باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به فعالیت ۲ سامانه ناپایدار طی هفته جاری هشدار سطح زرد صادر کرد.

اصفهان الگوی ملی ارتقای فرهنگ شهروندی شد
اصفهان الگوی ملی ارتقای فرهنگ شهروندی شد

شهردار اصفهان گفت: گزارش اقدامات شهرداری در این حوزه به دلیل جامعیت و اثربخشی، به محور اصلی نشست این شورای فرهنگ عمومی در سطح ملی تبدیل شد.

نورصالحی: بهره‌برداری از پروژه‌های کلان ترافیک شهری ضروری است
نورصالحی: بهره‌برداری از پروژه‌های کلان ترافیک شهری ضروری است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر لزوم تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های بزرگ ترافیکی شهر گفت: این پروژه ها در اولویت برنامه‌ریزی شهری باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است