کد خبر : 178023
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۸ - 10:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مسکن در کدام مناطق تهران ارزان و گران شد؟

مسکن در کدام مناطق تهران ارزان و گران شد؟

به گزارش مدارا،  براساس آخرین آمارها متوسط قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران طی آبان ماه به ۳۲ میلیون و ۹۰۰۰ تومان رسیده که نسبت به ماه قبل و مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۱.۲ و ۱۷.۷ درصد افزایش یافته است.

همچنین، تعداد معاملات انجام شده در این ماه حدود ۷.۳ هزار فقره بوده که در مقایسه با ماه قبل ۳۳.۵ درصد زیاد شده است که در این بین، بررسی جزئیات متوسط قیمت هر متر خانه و تعداد معاملات انجام شده در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران نشان می‌دهد که بیشترین قیمت هر متر خانه ۷۲ میلیون و ۷۴۹ هزار تومان در منطقه یک و کمترین آن با ۱۴ میلیون و ۵۱۹ هزار تومان در منطقه ۱۸ بوده است.

علاوه براین، در هشتمین ماه سال در مناطق ۱ و ۱۸ تهران به ترتیب معادل ۳۳۴ و ۱۹۲ فقره خانه معامله شده است. 

تغییرات قیمت خانه در هر منطقه از تهران 

 بررسی تفاوت متوسط قیمت مسکن در مناطق ۲۲ گانه تهران در آبان نسبت به مهرماه سال جاری بیانگر این است که معادل ۱۳ منطقه از تهران با افزایش قیمت مسکن در ماه موردنظر مواجه شده‌اند که در این بین، به ترتیب مناطق ۱، ۸ و ۱۴ بیشترین افزایش قیمت را داشته‌اند.

 علاوه براین، مسکن در آبان ماه سال جاری در ۹ منطقه دیگر از تهران نسبت به مهرماه کاهش قیمت داشته‌ که شامل مناطق ۳، ۵، ۶، ۹، ۱۶، ۱۷، ۱۸، ۱۹، ۲۲ می‌شود. 

از سوی دیگر، تعداد معاملات مسکن در آبان ماه سالجاری نسبت به مهرماه در تمام مناطق تهران افزایشی بوده است و کم‌ترین تعداد معامله مسکن به منطقه ۱۹ با ۵۶ معامله و بیشترین تعداد معامله نیز به ترتیب به مناطق ۵، ۱۰، ۲ و ۴ مربوط می‌شود که هر یک به ترتیب  ۱۰۱۱، ۶۵۸، ۶۰۷ و ۵۷۴ معامله مسکن داشته‌اند.

اخبار مرتبط:
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: برای برقی‌سازی ناوگان با مدل منطقی و بدون هیجان‌زدگی پیش رفته‌ایم تا حمل‌ونقل پاک و هوشمند به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل شود.

محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است
محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: در حال حاضر محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی همراه با کولاک و مه آلود است.

۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است
۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: ۱۳ هزار هکتار عرصه در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است