کد خبر : 177911
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۶ - 10:39
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علت آلودگی هوای تهران چیست؟

علت آلودگی هوای تهران چیست؟

به گزارش مدارا، محمدرضا طاهری اظهار کرد: طبق جدیدترین نتایج طی سه ماهه نخست امسال در استان تهران، ۹۰ درصد نمونه‌های بنزین مورد قبول بوده است. اما بحث آلودگی فقط به مواد اولیه بر نمی‌گردد بلکه فرایند سوختن بنزین و گاز هم باید استاندارد باشد.  

وی با بیان اینکه موتورخانه‌های عمومی، اداری و مسکونی هم باید استاندارد باشد، تصریح کرد: از ابتدایی امسال روی بالغ بر ۴۰۰ موتورخانه دستگاه دولتی معاینه فنی و تنظیم شده که این عملیات تا آخر سال ادامه دارد.  

مدیر کل اداره استاندارد استان تهران با بیان اینکه موتورخانه‌ها نیاز به تنظیم دارند و در غیر این صورت آلوده‌کننده خواهند بود، گفت: در بررسی‌های انجام شده شاهد ۱۰ درصد کاهش آلودگی بعد از تنظیم بودیم.

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است