کد خبر : 177872
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۵ - 12:07
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

صداوسیما رامین رضاییان را سانسور کرد!

صداوسیما رامین رضاییان را سانسور کرد!

به گزارش مدارا، رامین رضاییان، مدافع ایرانی تیم السیلیه قطر چند روز قبل ویدیویی از خودش در حال پیانو زدن منتشر کرد که واکنش‌های زیادی را در پی داشت. یکی از این واکنش‌ها مربوط به برنامه فوتبال ۱۲۰ و ابوطالب حسینی بود که در بخش فان این هفته با ستاره سابق تیم ملی شوخی کردند.

نکته عجیب در آیتم پخش‌شده در خصوص رضاییان این بود که ارگی که رامین پشت آن نشسته سانسور شده بود. عجیب‌تر آنکه در زمان بازپخش برنامه حتی شوخی ابوطالب با همایون شجریان هم حذف شد و صداوسیمایی‌ها با زوم کردن تصویر شلوارک رامین رضاییان را هم سانسور کردند.

اخبار مرتبط:
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست

دستیار ویژه شهردار اصفهان و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با تأکید بر اینکه آینده مدیریت شهری بدون حرکت هم‌زمان با فناوری قابل تصور نیست، گفت: تحقق شهر هوشمند صرفاً با ابزار فناورانه ممکن نمی‌شود، بلکه نیازمند مدیریت هوشمند، فرهنگ‌سازی و سرمایه انسانی توانمند است.

دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان
دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری دو نفر از عوامل اغتشاشات اخیر که اقدام به تهدید مغازه‌داران و حمله با سلاح سرد به یکی از مأموران انتظامی کرده بودند،خبر داد.

پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید
پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، با حضور در دادسرای جنایی تهران از حق قصاص قاتل فرزندش گذشت و پرونده با برگزاری جلسه صلح و سازش وارد مرحله جدیدی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است