کد خبر : 177866
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۵ - 10:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

یک ایرانی رئیس پارلمان نروژ شد

یک ایرانی رئیس پارلمان نروژ شد

به گزارش مدارا، پارلمان نروژ (استورتینگ) که اکثریت کرسی‌ها آن در اختیار نمایندگان حزب سوسیال دموکرات کارگر است در نشست پنج‌شنبه ۲۵ نوامبر (پنجم آذر) مسعود قره‌خانی را به عنوان رئیس جدید این نهاد انتخاب کرد.

این سیاستمدار ۳۹ ساله سال ۱۳۶۱ (۱۹۸۲ میلادی) در تهران متولد شد و پنج سال بعد همراه خانواده‌اش به اسکاندیناوی مهاجرت کرد.

مسعود قره‌خانی جانشین اوا کریستین هانسن، رئیس پیشین پارلمان که چند روز پیش کناره‌گیری کرده شده است.

هانسن به ظن استفاده ناموجه از یک آپارتمان مخصوص نمایندگان پارلمان در اسلو به شدت تحت فشار قرار گرفته بود و سرانجام مجبور به استعفا شد.

بنابر این گزارش مسعود قره‌خانی که از سال ۲۰۱۷ عضو پارلمان نروژ است با تکیه زدن بر مسند ریاست آن در جایگاه دومین مقام ارشد این کشور پس از پادشاه نروژ، هارالد پنجم قرار گرفته است.

از مهاجرت تا ریاست پارلمان

این سیاستمدار سوسیال دموکرات پیش از این ریاست کمیته مهاجرت حزب کارگر را بر عهده داشته و از استان بوسکرود به عنوان نماینده به پارلمان راه یافته است.

قره‌خانی روز گذشته در یادداشتی که در صفحه شخصی خود در فیس‌بوک منتشر کرد نوشته که او و خانواده‌اش پس از یک سفر طولانی در حالی وارد نروژ شده‌اند که یک دلار بیشتر پول نداشته‌اند.

او همچنین نوشت که وظیفه خود به عنوان رئیس استورتینک را همکاری با نمایندگان پارلمان و اعضای دولت برای بازسازی اعتماد عمومی می‌داند که کاری دشوار خواهد بود اما لازمه حفظ دموکراسی نروژ است.

اخبار مرتبط:
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است

وزیر امور خارجه گفت: منکر مشکلات اقتصادی داخل کشور نیستیم اما دشمن تلاش می‌کند تا شرایط را بدتر از آنچه هست نشان دهد.

اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد
اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد

رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان اصفهان گفت: اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور با استقبال گرم عموم مردم و اصناف در اصفهان برگزار شد.

عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد
عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد

وزیر امور خارجه گفت: اصفهان باید بین‌المللی شود و زیرساخت‌هایی نظیر سالن اجلاس سران، نمایشگاه و فرودگاه بین‌المللی آن باید توسعه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است