کد خبر : 177829
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۴ - 09:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انتقاد روزنامه حاکمیتی از انتصاب زاکانی و قالیباف در هیات امنای دانشگاه تهران!

انتقاد روزنامه حاکمیتی از انتصاب زاکانی و قالیباف در هیات امنای دانشگاه تهران!

به گزارش مدارا، وقتی اسامی هیأت امنای جدید دانشگاه تهران را دیدم، حال همان مسافر تازه‌وارد را یافتم و با خود گفتم: عجبا از کشوری چهارفصل و پهناور، با جمعیتی گسترده در انواع استعدادها و توانی خیره‌کننده در بزنگاه‌ها؛ که در یکی از حساس‌ترین نقاطِ امنایی و اتاق فکری مانند مهم‌ترین دانشگاهش، همچنان باید وقت رییس مجلس و شهردار و وزیر و دیگر مشتغلان به هزارویک اشتغال را بگیرد!مگر این آب و خاک این‌سان دریغ‌زا قحط‌الرجال‌زده شده است؟

مگر آن‌که آن‌مسافر فرضیِ ابتدای نوشتار را این‌گونه توجیه کنیم که:هان؛ عموجان! لختی بیاسای تا صبح شود و خستگی راه از تنت برون گردد و خُلقت به جای آید؛ داستان اینگونه هم که تو جدّی‌اش می‌انگاری نیست. هیأت امنا یعنی جمعی امین و خوشنام و مورد وثوق، که فقط نام و نشان و سرقفلیِ دیگر سِمَت‌هاشان در اینجا کار می‌کند؛ وگرنه قرار نیست معجزه‌ای آورند و عصای موسی را اژدها کنند و عیسی مسیح را در ید بیضاشان شرمنده! نه والله!

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار ویدئویی درباره ماجرای تولد آقای بازیگر و بازداشت او و چند تن دیگر از دوستانش افشاگری کرد.

ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد
ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد

حذف ارز ترجیحی برنج هندی و پاکستانی منجر به افزایش قیمت این کالای اساسی در بازار شده است.

بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟
بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟

درحالی که نیمه آذرماه زمان اجرای بنزین سه نرخی اعلام شده بود اما وزیر نفت اعلام کرد هنوز تاریخ قطعی اجرای این موضوع مشخص نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است