کد خبر : 177825
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۴ - 00:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سعید جلیلی: با متخلفین ارز ۴۲۰۰ برخورد کنید

سعید جلیلی: با متخلفین ارز ۴۲۰۰ برخورد کنید

به گزارش مدارا، سعید جلیلی روز چهارشنبه در جلسه بررسی تبعات «ارز ترجیحی» و دغدغه دولت جدید درباره آن که با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به اختصاص بیش از ۵۷ میلیارد دلار ارز با قیمت چهار هزار و ۲۰۰ تومان در چند سال گذشته، خواستار همکاری سه قوه برای بررسی فرجام تحقق این تخصیص و همچنین برخورد قانونی و قضایی با گیرندگان متخلف این منابع شد.

وی تاکید کرد: در شرایط فعلی که دولت نیازمند منابع مالی برای کمک به معیشت مردم است، بازپس‌گیری ارزی که به مصرف صحیح نرسیده است و توزیع آن بین آحاد مردم، یکی از موثرترین اقداماتی است که باید با دقت پیگیری شود.

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی ضمن یادآوری راهکارهای ارائه شده به مجلس دهم و یازدهم در زمینه توزیع کالاهای هدف، روش توزیع مویرگی کالاهای اساسی در همه واحدهای تجاری (مانند سوپرمارکت‌ها و قصابی‌ها و …) با استفاده از ظرفیت تلفن‌های همراه و کارت بانکی متصل به یارانه را روشی ساده و با کمترین انحراف برای رساندن منفعت مدنظر دولت به شهروندان برشمرد.

جلیلی گفت: با ایجاد این ساختار، علاوه بر جلوگیری از هدررفتن منابع ارزی، می‌توان بستر اجرای «طرح سبد مطلوب غذایی ایرانیان» را نیز اجرا کرد.

اخبار مرتبط:
ادعای بازنگشتن میلیاردها دلار ارز صادراتی منطقی نیست
ادعای بازنگشتن میلیاردها دلار ارز صادراتی منطقی نیست

رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران با رد شایعات مطرح‌شده درباره عدم بازگشت ارز صادراتی فولاد، تاکید کرد ادامه فعالیت واحدهای تولیدی و پرداخت هزینه‌ها نشان می‌دهد ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصاد کشور بازگشته است

ریزش بهمن در آذربایجان غربی؛ یک نفر جان باخت و ۳ نفر مفقود شدند
ریزش بهمن در آذربایجان غربی؛ یک نفر جان باخت و ۳ نفر مفقود شدند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: بر اثر ریزش بهمن در روستای آلواتان میرآباد یک نفر جان باخت و ۳ نفر مفقود شدند.

حمله جنگنده‌های سعودی به مواضع گروه شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات؛ تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس تشدید شد
حمله جنگنده‌های سعودی به مواضع گروه شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات؛ تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس تشدید شد

جنگنده‌های سعودی به یک شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات متحده عربی حمله کردند و تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس را بر سر درگیری‌های منطقه‌ای تشدید کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است